Dragoș Bucur, dezvăluiri fără precedent! Ce a spus despre adopție și prima întâlnire cu Dana Nălbaru

Dragoș Bucur, dezvăluiri fără precedent! Ce a spus despre adopție și prima întâlnire cu Dana Nălbaru

Dragoș Bucur (46 de ani) și colegul și prietenul său, Dorian Boguță (52 de ani), care joacă împreună în comedia „Două lozuri”, au fost invitații lui Jorge, la podcastul acestuia, „Vorba lui Jorge”.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Artistul a profitat de ocazie și l-a „descusut” pe Dragoș Bucur despre relația lui cu soția sa, Dana Nălbaru, despre diabet, dar și adopție, pentru că cei doi au acasă și o fetiță înfiată, pe Roxana India, acum în vârstă de 11 ani. Cuplul nu apare des la TV și nu obișnuiește să își expună familia. Jorge a profitat însă de ocazie și i-a pus câteva întrebări mai indiscrete actorului și prezentatorului TV Dragoș Bucur.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Apropo, am făcut cursurile cu Dragoș Bucur, dacă vreți să mă chemați în filme, am învățat de la el. Și eu și soția!„, spune Jorge în podcastul său, „Vorba lui Jorge”, apoi a continuat discuția cu Dragoș Bucur pe care l-a întrebat de când are probleme cu diabetul și e nevoit să facă insulină.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„Am diabet de când m-am lăsat de teatru, din anul 2000, cam așa. Da, deja e parte e ca spălatul pe dinți! Pentru ”, a povestit Dragoș Bucur, care a dat din casă și a mai spus că la prima întâlnire cu Dana Nalbaru și-a făcut singur insulină.

Eu și Dana când ne-am cunoscut, ne-am dus la masă și mi-am luat ciuperci și pentru ciuperci nu-ți faci insulină, că n-au carbohidrați, dar am scos eu penul și mi-am făcut acolo jumătate de doză, așa, de Păi cum să fie? După 18 ani avem 3 copii, ne-am căsătorit, a fost foarte bine!„, a spus amuzat actorul.

Pentru că s-au făcut glume în timpul interviului că atunci când își mai făcea insulină, veneau fetele curioase în jurul său, Dragoș Bucur a fost întrebat dacă s-a folosit de acest lucru și la întâlnirea cu Dana Nălbaru, iar acesta a răspuns râzând: „Păi te uiți la prezent și-ți dai seama dacă a funcționat (…)

„Poți să crești și onorariile pentru treaba asta. Mai crești onorariile că zici că ți-e greu, mai ceri condiții, ceri rulotă, chestii, e bine”, s-a distrat Dragoș Bucur în podcastul lui Jorge, povestind despre cum e cu diabetul la filmări.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt împreună de 18 ani  și au 3 copii. Pe Sofia, care împlinește 17 ani anul viitor în luna ianuarie, fiul lor de 7 ani, Kadri, care este superdotat și fetița lor adoptată, Roxana, care are deja 11 ani.

„Eu nu-mi calc hainele și n-am cămăși”

Intrând puțin în zona de familie, Jorge a avut câteva întrebări mai personale pentru Dragoș Bucur.

„Să-ți ardă soția cu fierul de călcat cămașa preferată sau să uiți de aniversarea de 10 ani?„, întreabă Jorje.

„Eu nu-mi calc hainele și n-am cămăși, deci poate să calce liniștită”, a răspuns actorul.

„Nu e nicio garanție că un om care înfiază un copil e mai bun!”

Și pentru că a fost mare curiozitatea despre adopție, dar și care sunt motivele pentru care oamenii aleg să infieze un copil, cum simți de fapt că trebuie să faci acest lucru, Dragoș Bucur i-a răspuns tuturor curiozităților lui Jorge.

Nu e nicio garanție că un om care înfiază un copil e mai bun! Dacă stai să te gândești că foarte mulți oameni înfiază copii pentru a-i abuza, cum bănuiesc că ai văzut  în foarte multe documentare sau întâmplări din Dar se întâmplă din păcate foarte des. Bănuiesc că știi sau ai urmărit. Sunt tot felul  de cazuri mai ales în ultimii iar motivele, pe lângă astea care sunt bolnăvicioase și ar trebui tăiate din rădăcină…

Sunt diverse motivele, de la oameni care  nu pot avea copii și într-adevăr  eu cred că e păcat să n-ai grijă de un copil dacă poți să ai grijă și îți dorești, până la cine știe, chestii personale, promisiuni în față, nu știu, în fața lui Dumnezeu sau în fața ta. Sunt atât de diferite motivele, că am mai vorbit așa de-a lungul timpului cu oameni care au înfiat, pot fi complet diferite motivele (…) Crede-mă că sunt foarte foarte diferite răspunsurile oamenilor.

Adică și dacă ți-aș spune eu probabil că nu ai auzit a doua oară de la altcineva care a adoptat. Nu poți să pui egal între motivele pentru care cineva face lucrul ăsta”, a povestit, foarte deschis, Dragoș Bucur, care are o familie frumoasă.

Jorge a simțit nevoia să-și întrebe mai mult invitatul despre acest aspect deoarece a fost curios să afle mai exact cum gândește un om care recurge la un moment dat la gestul de a adopta un copil.

Eu am descoperit iubirea unui copil care nu este al meu, dar e al meu acum, fata soției mele, și nici nu mă mai gândesc că e fata vitregă. E fata mea, da! Adică am simțit și simt profund iubirea și dragostea respectivă. M-am mai gândit și am mai văzut diverse persoane care au înfiat și  nu știu, parcă mi-ar plăcea să vină și din interiorul meu. Nu știu de ce simt chestia asta dar  vroiam să știu ce gândește un om când face treaba asta, nu știu dar e o chestie pe care eu vroiam să o întreb la cineva”, și-a argumentat artistul întrebarea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191