Drama uriașă a lui Naomy, prima femeie transgender din România, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonată într-un șanț, la trei zile după naștere

Drama uriașă a lui Naomy, prima femeie transgender din România, care a murit la doar 47 de ani! A fost abandonată într-un șanț, la trei zile după naștere

Nu mulți știu, dar Naomy a trecut printr-o dramă uriașă. Prima femeie transgender din România a fost abandonată într-un șanț, la trei zile după naștere. Cântăreața a murit la vârsta de doar 47 de ani. Iată prin ce clipe grele a trecut regretata artistă în viața ei!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Naomy, prima femeie transgender din țara noastră, a trecut printr-o dramă uriașă, de care nu multe persoane știu. Iată ce viață a avut artista care a impresionat pe toată lumea cu vocea ei!

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Drama uriașă a lui Naomy, prima femeie transgender din țara noastră

Naomy, o personalitate marcantă în lumea muzicii, și-a trăit viața cu încercări și succese. Născută și crescută într-un orfelinat din Luduș, Naomi Moldovan și-a făcut drum spre lumina reflectoarelor din Târgu Mureș și apoi București, unde și-a urmat pasiunea pentru muzică.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Încă de la o vârstă fragedă, Naomy a arătat un interes deosebit pentru muzică, dar și pentru lupta pentru propria identitate. La doar trei zile după naștere, ea a fost abandonată într-un șanț, începutul unei vieți marcate de greutăți.

Cu toate acestea, pasiunea ei pentru muzică a fost un far care a luminat drumul ei întunecat. A urmat cursurile Școlii Populare de Artă din Târgu Mureș, unde a excelat în canto, atrăgând atenția cu talentul ei incontestabil.

Succesul nu a fost întârziat să apară și, inspirată de artiști precum Loredana Groza și Mircea Zara, Naomy și-a schimbat numele în numele de scenă simplu, dar puternic, Naomy.

Naomy a murit ieri, pe data de 19 aprilie 2024

Naomy a murit ieri, pe data de 19 aprilie 2024. Antonella Lerca Duda, o prietenă apropiată a cântăreței, a publicat un mesaj trist, anunțând trecerea acesteia în neființă. Ea a fost cea care i-a ținut pe fani la curent cu starea de sănătate a cântăreței. Femeia transgender s-a stins din viață în urma unui AVC.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191