Driblează, pictează și desenează !

Driblează, pictează și desenează !

Face show sub panou si picteaza de … ramai tablou! Andrada Dulhaz are cateva mari pasiuni: picture, desenul și baschetul. A început cu sportul sub panou pe care îl practică de zece ani de zile. Este hotărâtă să facă orice sacrificiu pentru baschet de aceea a acceptat să fie la sute de kilometri de casă. Andrada este din Arad și a venit la CSM Ploiești să devină campioană. Ea invata la Liceul de Arta ,,Carmen Sylva” Ploiesti si a luat pasiunea pentru desen și pictura de la tatal sau.

Andrada Dulhaz:’’Reusesc sa ma organizez bine atat cu baschetul, dar si cu picture si desenul. Imi place baschetul in mod special, picture si desenul sunt mai mult ca un hobby pentru mine. E un mod in care ma eliberez, dupa tensiunea meciurilor sau dupa alte probleme. Ma bucur ca pot sa le fac pe toate in acelasi timp si imi doresc sa am rezultate cat mai bune pe toate planurile.”

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Fiind mare amatoare de baschet tanara l-a pictat si pe Michael Jordan, iar acum si-a propus sa-l infatiseze si pe Stephen Curry. O inspiră Van Gogh, iar pensula sau creionul se misca cu talent mai ales ales atunci cand castiga. Colega ei, Dariana Păușan, este si cea mai buna prietena a ei mai ales ca sunt din acelasi oras.

Dariana o admiră pentru talentul său, uneori face pe muza și vrea ca la finalul sezonului să realizeze tabloul campioanelor:’’O apreciez si chiar o admir pe Andrada pentru ca este atat de talentata. Ma bucur pentru ea, ne intelegm bine pe teren, dar si in afara lui. Uneori o mai ajut la desen, la pictura, o sustin mereu si vreau sa ne bucuram in continuare de lucrarile ei sis a facem treaba buna si pe teren.”

Dulhaz, Păușan și celelalte fete, antrenate de Loredana Munteanu, se pregătesc pentru ultimul turneu al Fazei 1 a campionatului U18 urmând să joace, in perioada 4-5 februarie, cu LPS Viitorul Pitesti si Unirea Iasi. CSM Ploiesti ocupa locul 2 în clasament, cu 13 puncte, primul loc fiind acontat de Dan Dacian Bucuresti, 18 puncte.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191