Drumul spre Europa începe la Mioveni!

Drumul spre Europa începe la Mioveni!

Rugat să spună ceva mortal în finalul prezentării noii conduceri a Petrolului președintele Claudiu Tudor a declarat:’’Mortal ar fi sa prindem locurile 6,7,8 si sa speram la o cupa europeana!”. Visul are acoperire sportivă având în vedere că locurile 7 și 8 pot da baraj pentru accederea în cupele europene. Visul președintelui are prima etapă reală la Mioveni acolo unde Petrolul va juca în primul meci oficial din 2023.

Petrolul speră la ceva senzațional repornind treaba de pe locul șapte după 21 de etape. Mâine, de la ora 17.00, „galben-albaștrii” joacă la Mioveni și trebuie să fie în stare să învingă ultima clasată. Principalul Nae Constantin așteaptă cu încredere restartul din campionat, însă are destule dureri de cap înainte de confruntare. Pe de o parte adversarul se prezintă într-o formulă cu mulți jucători noi, cu Nicolae Dică pe banca tehnică, iar pe de altă parte staff-ul tehnic are absențe grele, cauzate de accidentări sau de suspendări.

„Va fi dificil, ca orice nou început, mai ales că venim și după o perioadă de pregătire atipică pentru noi, foarte scurtă. Vom întâlni un adversar care a schimbat mult în această perioadă, și la nivel de staff, și la nivel de lot de jucători, iar asta complică puțin lucrurile, pentru că, probabil, vor schimba și sistemul. Însă, ne-am pregătit bine, iar tot ceea ce s-a întâmplat din acest punct de vedere la începutul anului, cu cantonamentul foarte bun din Turcia, cu prestațiile din jocurile amicale, cu ce a fost zilele acestea la Ploiești, mă face să privesc cu mare încredere către partida de la Mioveni”, a declarat Constantin. Acesta nu va putea miza pe Țicu, Borța și Jair, toți trei suspendați, în vreme Marian Huja este accidentat.

Despre disputa de mâine a vorbit și unul dintre jucătorii veniți în această iarnă, fundașul Cosmin Achim. „Mă bucur că am ales Petrolul, știu că antrenorul și președintele clubului au mare încredere în mine, și sper să nu dezamăgesc! Vreau să joc, să-mi ajut echipa din toate punctele de vedere și o să trag cât pot de tare ca să-mi câștig postul de titular. La Mioveni ne așteaptă o partidă grea, dar mergem acolo să câștigăm cele trei puncte”, a spus Achim.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Partida dintre Mioveni și Petrolul va fi condusă de George Vidican (Satu Mare) – Adrian Popescu (Craiova) și Stelian Slabu (Brașov). Rezervă: Bogdan Dumitrache (București). Arbitru VAR: Andrei Florin (Tg. Mureș). Arbitru AVAR: Iuliana Demetrescu (Rm. Vâlcea). Observatori:Ion Marin (București) și Irina Mârț (București).

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191