Drumul spre promovare trece și pe la mare!

Drumul spre promovare trece și pe la mare!

Pentru echipa de handbal feminin Activ Prahova Ploiești drumul spre promovare trece și pe la mare! Pe la Marea Neagră acolo unde handbalistele Activului vor fi prezente pentru un nou joc de campionat. Activ Prahova va înfrunta Neptun Constanța într-un joc ce face parte din etapa a 15-a a Diviziei A. Mara Arvatu, Diana Andrița și colegele lor au spus că jocul cu Neptun va fi mult mai greu decât meciul precedent, cu Brăila, chiar dacă această formație este peste cea constănțeană în clasament. Neptun este o trupă incomodă pe teren propriu, însă fetele antrenate de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant nu vor să fie incomodate de nimeni în drumul spre obiectivul propus.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Mai mult, jucătoarele de la Activ au și un motiv de revanșă având în vedere că majoritatea dintre ele au fost și sezonul trecut la Constanța acolo unde au pierdut clar disputa cu gazdele. În ierarhia Seriei A, gruparea ploieșteană ocupă locul 2, cu 34 de puncte în timp ce trupa gazdă se află pe poziția a 5-a, cu 25 de puncte. Neptun Constanța – Activ Prahova este ultimul meci al etapei și se va disputa duminică, 12 februarie, de la ora 14.30, în Sala Sporturilor ,,Simona Amânar”. Runda cu numărul 15, din seria Activului, mai propune următoarele jocuri:

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

CSU Știința Bucuresti – Spartac Bucuresti (sâmbătă, ora 11)

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Unirea Slobozia – CSM 2 Bucuresti (sâmbătă, ora 11)

Dunarea 2 Braila – SCM Gloria 2 Buzău (sâmbătă, ora 13)

Școala 181 Bucuresti – Unirea Dobroesti (sâmbătă, ora 17)

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191