DSP PRAHOVA avertisment pentru locuitorii din Manesti: Apa potabila este contaminata cu ARSENIC

DSP PRAHOVA avertisment pentru locuitorii din Manesti: Apa potabila este contaminata cu ARSENIC

Apa potabilă din comuna prahoveană Mănești este contaminată cu arsenic, a avertizat Hidro Prahova.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

Potrivit unui document remis de DSP Prahova și făcut public de primăria Mănești pe pagina de facebook, pe raza comunei s-au găsit valori depășite ale arsenului în apa potabilă (foto-document).

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

“Ca urmare, se interzice consumul apei furnizate de Hidro Prahova S.A. până la remedierea neconformității.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Apa nu poate fi folosită pentru băut și gătit, dar va putea fi folosită pentru spălat și alte folosințe care nu determină contaminarea alimentelor cât și pentru evacuarea apelor uzate manejere.

ATENȚIE. Arsenul nu dispare prin fierbere apei!”, se arată în documentul remis de Hidro Prahova către primăria Mănești.

De asemenea, primăria a mai anunțat pe facebook că au fost amplasate pe domeniul public cuburi cu apă potabilă până la remedierea problemei (foto sus).

Sursa: ZiarulIncomod.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191