Dublă provocare pentru handbalistele de la Activ

Dublă provocare pentru handbalistele de la Activ

Handbalistele de la Activ Prahova Ploiești au o ultimă provocare a sezonului regulat, dar una cu dublă semnificație. Prima ar fi o victorie împotriva celor de la Știința București care le-ar asigura, în mare măsură, locul doi înaintea fazei decisive din Divizia A. În tur, Patricia Vizitiu și colegele sale au pierdut la limită astfel că, acum, ele trebuie să joace la limita regulamentului și să învingă trupa bucureșteană! Una care nu a cunoscut eșecul în acest sezon astfel că jucătoarele antrenate de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant au o a doua provocare, aceea de a produce liderului prima înfrîngere.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Principalul Dragoș Dobrescu spune că fetele sunt pregătite pentru a bifa ambele provocări:’’Chiar daca Stiinta nu mai poate pierde primul loc in sezonul regulat noi ne vom bate sa le administram prima infrangere. Sigur, avem de luat si o revansa dupa meciul din tur, dar in primul rand trebuie sa castigam pentru a ne asigura matematic locul doi inaintea Turneului Final. Fetele sunt pregatite sa faca un meci bun si sa castige. Joc bun si victorie inseamna si fidelizarea publicului asa ca asteptam o sustinere puternica din partea oamenilor.”

În meciurile cu miză și adversari tari handbalistele cu experiență sunt cele care pot face diferența. Una dintre ele este și Flori Popescu. Ea este una dintre cele mai vechi componente ale Activului și spune că toată echipa se gândește doar la victorierie:’’Nu va fi un meci usor, dar noi trebuie sa ne mobilizam, sa ne demonstram valoarea si sa aratam ca meritam locul doi. Este clar ca si esecul din tur reprezinta un motiv pentru a castiga si a ne lua revansa. Pentru toate acestea avem nevoie si de sprijinul publicului pe care il asteptam la sala in numar cat mai mare si care sa faca cat mai multa galagie!”.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

Suporterii au și alte motive să vină, mâine, la Sala Sporturilor Olimpia. Clubul susținut de Consiliul Județean Prahova organizează o nouă tombola cu premii. De data aceasta, handbalistele Zsofia Csavar, Mara Arvatu și Diana Andrița au pregătite trei mingi de joc cu semnăturile tuturor handbalistelor Activului. Pentru a câștiga trebuie să te inscrii în concurs și apoi să ai noroc pentru a câștiga. În clasament, Activ ocupă locul 2, 43 de puncte, iar Știința se află pe locul 1, cu 48 de puncte. Derbiul Seriei A se va disputa, mâine, 18 martie, de la ora 12.30.

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191