După Wizzair, apar probleme și la Ryanair. Zeci de zboruri au fost anulate în zilele de 14 și 15 august

După Wizzair, apar probleme și la Ryanair. Zeci de zboruri au fost anulate în zilele de 14 și 15 august

Persoanele care plănuiau să călătorească cu Ryanair în Europa vor întâmpina probleme majore. 22 de de zboruri spre Belgia și Spania vor fi anulate din cauza grevei piloților Ryanair. MAE a emis o avertizare de călătorie pentru români.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Acest lucru a fost raportat de aeroportul belgian Charleroi într-un comunicat despre cele 88 de zboruri planificate de compania aeriană low-cost programate pentru 14 și 15 august.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Unele dintre zborurile anulate afectează legătura dintre Santander și Charleroi. Potrivit informațiilor furnizate până acum, a fost anulate zborurile din 14 august, de la ora spre capitala Cantabriei și cel care trebuia să sosească la Charleroi din Santander în aceeași zi la ora

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Probleme pe aeroportul din Barcelona: grevă pe termen nelimitat

Începând cu 10 august, agenții de securitate vor intra în grevă pe termen nelimitat

Călătorii care plănuiau să călătorească între Barcelona și Bruxelles vor fi cei mai afectați.

Un total de șase zboruri între ambele aeroporturi au fost anulate pentru aceste date. De asemenea, spre Palma de Mallorca au fost anulate patru curse.

În mod similar, alți pasageri care aveau bilete pentru această rută Ryanair pentru legătura dintre aeroportul Charleroi și Alicante, Asturias, Santander, Malaga sau Castellón vor fi și ei afectați de anulări.

Pe plan internațional, legăturile cu Polonia, Portugalia, Franța sau Italia sunt, de asemenea, supuse anulărilor, astfel că pasagerii au fost rugați să nu meargă la aeroport.

Piloții Ryanair din Belgia vor intra în grevă la finalul săptămânii, iar MAE a emis o atenționare de călătorie pentru români.

Aceasta este cea de-a trei acțiune de protest a piloților Ryanair din această vară

Pe 15 și 16 iulie s-au anulat cursele de București, Iași și Cluj-Napoca. Apoi pe 29 și 30 iulie au figurat pe lista anulărilor zborurile de București și Cluj-Napoca.

Din experiențele anterioare, Ryanair anunță cu 48 de ore înainte lista zborurilor afectate de grevă.

Pasagerii în cauză au fost anunțați cu prioritate prin e-mail și SMS.

Pe 29 și pe 30 iulie, piloții Ryanair au oprit lucrul pentru că revendicările lor nu au fost soluționate de conducerea companiei irlandeze. Deocamdată, potrivit sindicatelor, Ryanair “pare să opteze pentru amenințări, nu pentru dialog”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191