Echipa de robotica de la LMV Ploiesti a inventat un sistem inteligent de irigare ce va fi folosit la Gradina Botanica Bucov

Echipa de robotica de la LMV Ploiesti a inventat un sistem inteligent de irigare ce va fi folosit la Gradina Botanica Bucov

Un sistem inteligent de irigare automată, conceput și realizat în totalitate de elevi, va ajunge la sera Grădinii Botanice Bucov, împreună cu o serie de plante suculente.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Minţile luminate care au realizat „jucăria” ce va fi donată Grădinii Botanice sunt din echipa de robotică Ro2D2 a Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Ploieşti.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Echipa s-a remarcat şi printr-un spirit organizatoric „ca la carte”. Sistemul a fost prezentat joi, 20 octombrie, chiar în sera ecologică a Grădinii Botanice, în faţa mai multor profesori şi elevi pasionaţi de biologie. A fost o întâlnire interactivă, în care s-a discutat despre natură şi viaţă sănătoasă.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Toți elevii participanți la „Gradina Inteligenta” au obţinut diplome care atestă implicarea lor în această activitate de voluntariat.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Muzeul Judeţean de Ştiinţele Naturii Prahova.

Acţiunea face parte din proiectul „Catre generatia viitorulii prin educatia STEM”, finanţat de Consiului Judeţean Prahova, în baza Legii 350/2005.