Echipa de robotica Ro2D2 a liceului „Mihai Viteazul”, premiata de Primaria Ploiesti

Echipa de robotica Ro2D2 a liceului „Mihai Viteazul”, premiata de Primaria Ploiesti

Edilul Andrei Volosevici a premiat echipa de robotica a Colegiului National „Mihai Viteazul”, Ro2D2, in cadrul unui eveniment organizat astazi la sediul Primariei Ploiesti.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

Aprecierea municipalitatii vine ca urmare a rezultatelor obtinute de elevi la competitia din Statele Unite ale Americii, organizata la Boston.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, s-a întâlnit, astăzi, cu elevii Colegiului Național “Mihai Viteazul” din Ploiești, care au câștigat premiul MOTIVATE Award WINNER la Campionatul Mondial de Robotică “FIRST Tech Challenge”, care s-a desfășurat la Houston, în Statele Unite ale Americii, în perioada 19-22 aprilie 2023.

Echipa de robotică Ro2D2 a Colegiului Național “Mihai Viteazul” din Ploiești a participat la această competiție internațională cu sprijinul financiar al municipalității ploieștene, care a asigurat serviciile de cazare pentru tinerii participanți, pe durata șederii lor în Houston.

În cadrul Campionatului Mondial de Robotică “FIRST Tech Challenge”, echipa de robotică ploieșteană a impresionat juriul cu proiectul lor inovator și creativ.

În acest context, primarul Andrei Volosevici i-a felicitat personal, astăzi, pe elevii și profesorii coordonatori și le-a oferit acestora diplome și flori. De asemenea, celor 20 de elevi câștigători le-au fost acordate și premii în valoare de 1000 lei fiecare.

Totodată, edilul șef al municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a subliniat că va continua să susțină și să aprecieze inițiativele din educație, precum și pasiunea și perseverența tinerilor ploieșteni, implicați activ în proiecte inedite care răspund nevoilor reale ale societății în care trăim.”, se arata in comunicatul de presa transmis de Primaria Ploiesti.

„Am premiat astăzi echipa de robotică Ro2D2 – C.N. Mihai Viteazu Ploiești, întoarsă de la Boston, la fel cum și anul trecut am premiat echipa de robotică a C.N.Ion Luca Caragiale Ploiești.

Felicitări, dragi elevi și profesori, pentru că ați reprezentat cu succes România la competițiile internaționale! Ne mândrim cu voi!”, a scris primarul Andrei Volosevici, pe Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191