Educatoare din Ploieşti, acuzată că bate copii la clasă. Cei mici se tem să vorbească: „Îşi pune un lacăt la gură şi nu mai spune nimic”

Educatoare din Ploieşti, acuzată că bate copii la clasă. Cei mici se tem să vorbească: „Îşi pune un lacăt la gură şi nu mai spune nimic”

Educatoarea unei grădinițe din Ploiești este acuzată că bate copiii. O mamă și-a înregistrat fetița în timp ce aceasta povestea cum a fost bătută pentru că se juca.Ulterior, însă, niciunul dintre copiii din clasă nu a mai povestit nimic din ce se întâmplă la ore. O parte dintre ei, atunci când sunt întrebați dacă sunt bătuți, își pun mâinile la gură.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

n imagini sunt copiii de la grupa mijlocie din cadrul Grădiniței nr. 40 din Ploiești. Deși pare a fi o serbare normală, părinții și-au văzut în filmare copiii triști și pe unii dintre ei chiar plângând.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Motivul este unul șocant, iar copiii cu greu au povestit părinților prin ce trec. Educatoarea de la clasă îi bate. Părinții au făcut înregistrări cu momentele teribile prin care trec cei mici.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Ce au povestit cei mici părinților
– A bătut vreun copil?

– Cred că da. Pe mine.
– Adică ce ți-a făcut?

– M-a bătut.

– Şi cum te-a bătut? Hai, zi! Ţi-a dat o palmă la fund?

– Da!
– Tu vorbești serios sau minți?

– Nu mint!

Însă acesta ar fi fost singurul moment în care o fetiță a povestit prin ce trece și nu este singurul copil care refuză să le mai dea detalii părinților.

„Cea mică îmi povestea tot. În a treia zi de grădiniță a fost lovită prima dată și îmi spunea mami mi-a dat o palmă la fund pentru că mă jucam cu prietena mea. De atunci nu mai povestește. În momentul întreb își pune un lacăt la gură, un gest pe care el nu îl făcea până atunci”, spune o mamă.

„Când o întreb ceva, își pune mâna la gură și nu vrea să spună”, mai spune o mamă.

Conducerea grădiniței cunoaște situația. Atât directoarea, cât și părinții au trimis mai multe sesizări către Inspectoratul Școlar Prahova.

„Am luat și eu măsuri în acest sens. Este începută o anchetă disciplinară”, mai spune un părinte.

„Am înțeles de la dna. director că nici evaluarea pe anul trecut școlar nu a fost de foarte bine pentru acel cadru didactic, că au mai existat derapaj în atitudinea dumneaei”,

„Îmi spune că doamna o bate în fiecare zi. Acum câteva zile mi-a spus și o doamnă îngrijitoare că a fost văzută doamna cum o bătea pe fiica mea. Majoritatea timpului, copiii sunt singuri. În momentul în care sunt văzuți singuri la clasă, dna. director o suplinește. La fel și doamnele îngrijitoare. Doamna este tot timpul la țigară. Copiii când plâng sunt scoși afară din clasă, spunând că o doare capul de ei”, mai spune o mamă.

Am încercat să îi cerem educatorii un punct de vedere cu privire la reclamațiile făcute de către părinți. A fost înștiințată de către directoare, însă a refuzat să facă orice declarație pe marginea acestui subiect. Victima educatoarei ar fi fost și o îngrijitoare. Cadrul didactic aruncat cu un scaun către aceasta în urma unei discuții în contradictoriu.

 

Video: https://www.antena3.ro/emisiuni/news-hour-with-cnn/educatoare-batut-copii-garadinita-ploiesti-687186.html

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191