El este Vivi, bărbatul care și-a bătut și strangulat soția până la moarte. Are vârsta de 35 de ani / FOTO

El este Vivi, bărbatul care și-a bătut și strangulat soția până la moarte. Are vârsta de 35 de ani / FOTO

El este Vivi, bărbatul care și-a bătut și strangulat soția până la moarte, în locuința din Galați a femeii. Bărbatul are vârsta de 35 de ani și a fost cel care a anunțat autoritățile după cumplitul incident. Iată ce se știe despre el!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

O tragedie îngrozitoare a avut loc într-un apartament din Galați, în cea de-a treia zi de Crăciun, când un bărbat în vârstă de 35 de ani și-a omorât soția. Femeia avea vârsta de 30 de ani, iar după ce a comis fapta, bărbatul a fugit de la locul incidentului.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

El este Vivi, bărbatul care și-a bătut și strangulat soția până la moarte

El este Vivi, bărbatul care și-a bătut și strangulat soția până la moarte, într-un apartament din Galați. După ce a omorât-o pe partenera lui, bărbatul în vârstă de 35 de ani a fugit de la locul incidentului.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Acesta le-a spus autorităților că va pleca de acasă, dar va lăsa ușa deschisă. Cu toate acestea, Vivi a fost prins la scurt timp după ce a plecat de acasă, iar joi, pe data de 28 decembrie, i s-a dispus reținerea pentru 24 de ore.

Echipajul de pe ambulanță, care a ajuns de urgență la fața locului, a descoperit victima decedată, prezentând și semne de strangulare. Surprinzător, chiar soțul femeii a fost cel care a apelat numărul de urgență 112, declarând că și-a agresat soția și a solicitat de urgență intervenția medicală, invocând starea precară de sănătate a acesteia.

Crima a avut loc pe fondul unor neînțelegeri

Potrivit informațiilor obținute de Antena 3 CNN în cadrul anchetei, se sugerează că soția intenționa să îl părăsească. Conflictul dintre cei doi a fost generat de dispute financiare. Ovidiu Gheorghe Zaharia, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, a transmis că cei doi soți aveau doi copii împreună.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191