Elevii din Prahova au invatat de la ISU cum sa se comporte in cazul unor situatii de urgenta

Elevii din Prahova au invatat de la ISU cum sa se comporte in cazul unor situatii de urgenta

CENTRUL MOBIL DE INSTRUIRE A POPULAȚIEI PENTRU RĂSPUNS LA SITUAȚII DE URGENȚĂ a ajuns în trei școli din județul Prahova, în intervalul 19-20.09.2023, astfel: Școala Gimnazială ”Constantin Stere” Bucov, Școala Gimnazială ”Al. I. Cuza” Potigrafu și Școala Gimnazială ”Sfinții Împărați” Balta Doamnei.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Centrul mobil are echipamente inteligente ce simulează situații de urgență complexe, precum incendiile din locuințe, un pachet pentru condiții meteo extreme sau simularea realistă a unui cutremur și a modalității în care acesta se percepe într-o casă sau într-un apartament.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Participanților la sesiunea de instruire, preșcolari, elevi și profesori, un total de aproximativ 800 de persoane, le-au fost oferite mai multe scenarii pentru prevenirea incendiilor, tehnologii de recunoaștere a pericolelor și efecte multimedia, astfel încât învățarea să fie una cât mai experimentală și mai ușor de aplicat în practică.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

Mulțumim tuturor pentru implicare!

Ne exprimăm speranța că această activitate a adus o contibuție semnificativă în demersul de educare a copiilor privind modul de comportare în diverse situații de urgență cu care aceștia se pot confrunta de-a lungul vieții.

Comunicat ISU Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191