Elevii din Prahova au invatat de la ISU cum sa se comporte in cazul unor situatii de urgenta

Elevii din Prahova au invatat de la ISU cum sa se comporte in cazul unor situatii de urgenta

CENTRUL MOBIL DE INSTRUIRE A POPULAȚIEI PENTRU RĂSPUNS LA SITUAȚII DE URGENȚĂ a ajuns în trei școli din județul Prahova, în intervalul 19-20.09.2023, astfel: Școala Gimnazială ”Constantin Stere” Bucov, Școala Gimnazială ”Al. I. Cuza” Potigrafu și Școala Gimnazială ”Sfinții Împărați” Balta Doamnei.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Centrul mobil are echipamente inteligente ce simulează situații de urgență complexe, precum incendiile din locuințe, un pachet pentru condiții meteo extreme sau simularea realistă a unui cutremur și a modalității în care acesta se percepe într-o casă sau într-un apartament.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Participanților la sesiunea de instruire, preșcolari, elevi și profesori, un total de aproximativ 800 de persoane, le-au fost oferite mai multe scenarii pentru prevenirea incendiilor, tehnologii de recunoaștere a pericolelor și efecte multimedia, astfel încât învățarea să fie una cât mai experimentală și mai ușor de aplicat în practică.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Mulțumim tuturor pentru implicare!

Ne exprimăm speranța că această activitate a adus o contibuție semnificativă în demersul de educare a copiilor privind modul de comportare în diverse situații de urgență cu care aceștia se pot confrunta de-a lungul vieții.

Comunicat ISU Prahova

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191