Ema Oprișan de la „Insula Iubirii”, mesaj cu subînțeles după dezvăluirile făcute de partenerul ei în ediția trecută a emisiunii: „E o misiune”

Ema Oprișan de la „Insula Iubirii”, mesaj cu subînțeles după dezvăluirile făcute de partenerul ei în ediția trecută a emisiunii: „E o misiune”

În episodul din data de 7 iulie 2023 a emisiunii Insula Iubirii, sezonul 7, Radu Vâlcan a arătat imaginile ce l-au enervat pe Răzvan Kovacs, în legătură cu iubita sa. La doar câteva ore după difuzarea materialului, concurenta acestui sezon a emisiunii de la Antena 1 a transmis un mesaj pe rețelele sociale.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Insula Iubirii, sezonul 7, vine cu multe provocări pentru concurenții de la Antena 1, iar aceștia au mers în Thailanda pentru a pune la încercare fidelitatea partenerului. Ema și Răzvan au acceptat să participe la show, după ce partenerul ei, Răzvan, a trăit o viață dublă și a înșelat-o timp de trei luni.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Ema Oprișan de la „Insula Iubirii”, mesaj cu subînțeles pe internet

În urmă cu puțin timp, mai exact la câteva ore de când a fost difuzată ultima ediție a emisiunii „Insula Iubirii”, moment in care partenerul ei a făcut mai multe dezvăluiri la nervi, Ema Oprișan a transmis un mesaj cu subînțeles pe rețelele sociale.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Sunt niște lucruri care ți se întâmplă, e o misiune, face parte din viața ta, trebuia să trăiești asta, trebuia ca să vezi. Omul, de obicei, se schimbă când trece prin șocuri, când treci prin șoc tu începi să te schimbi, să îți pui problema, pentru că altfel ești foarte confortabil și mintea te tine ocupat.”, a fost mesajul transmis de Ema Oprișan pe pagina sa de Instagram.

Ema Oprișan, despre experiența de la Insula Iubirii

De curând, Ema Oprișan a vorbit, pe pagina sa de Instagram, despre experiența pe care a avut-o la Insula Iubirii. În acest fel, concurenta a mărturisit că a învățat că așteptările și catalogarea defectelor, dar și a calităților ar trebui să dispară din viața ei și să fie mai atentă la ceea ce oferă ea.

Experiența trăită la Insula Iubirii m-a învățat că așteptările și catalogarea defectelor și calităț ar trebui să dispară din E-ul meu. Acum sunt foarte atentă la ce și cum ofer eu.’‘, a declarat Ema, pe contul ei personal de Instagram.

CITEȘTE ȘI: Răzvan Kovacs, enervat de imaginile cu iubita lui. Ce a dezvăluit concurentul de la „Insula Iubirii” despre Ema Oprișan / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191