„Era viața lor. Să i-o salveze Dumnezeu!”. O mamă și-a călcat din greșeală fetița de 7 ani cu mașina, în Argeș

„Era viața lor. Să i-o salveze Dumnezeu!”. O mamă și-a călcat din greșeală fetița de 7 ani cu mașina, în Argeș

Accident tragic într-o familie din Argeș, unde o femeie de 43 de ani și-a călcat cu mașina, fără voie, propria fiică, în vârstă de numai 7 ani.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Fetița a ajuns marți seară cu elicopterul la un spital din București, în stare gravă.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Nenorocirea s-a petrecut marți după-amiază, în comuna Dârmănești, Argeș, atunci când femeia se întorcea de la serviciu. Fetița i-a deschis poarta mamei ei care a intrat cu mașina în curte, iar de aici amănuntele sunt necunoscute. Cert este că vehicului a trecut peste trupul firav al copilei.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Gheorghe Șoitariu, vecin: „Mama ei era de la serviciu, că e asistentă medicală, a vrut să bage mașina în A ieșit fetița înaintea mașinii”.

Reporter: Și nu a văzut-o?

Vecin: „Doamnă, nu cred că a văzut-o și a băgat-o direct sub roată”.

Femeia a încercat timp de 15 ani să aibă un copil, iar micuța a venit ca o binecuvântare, spun apropiații.

Vecină: „S-a bucurat că a venit mamă-sa și zice că i-a sărit în față. I-a deschis fetița porțile și a intrat în curte și s-a bucurat că a văzut mă-sa și a vrut să treacă, probabil, să urce cu mamă-sa. Atât! A făcut-o târziu, era sufletul lor, era viața Doamne, să i-o salveze Dumnezeu!”

Asistentă-șefă la secția de terapie intensivă a Spitalului Militar din Pitești, mama a încercat îngrozită să-și salveze copila. A resuscitat-o timp de 15 minute, până când au ajuns ajutoarele.

Plt. maj. Cătălin Cristescu ISU Argeș: „La sosirea echipajului de pompieri, victima fusese extrasă de către mama acesteia. Fetița se afla în stop cardio-respirator, colegii mei începând manevrele de resuscitare”.

Cea mică a fost transportată de urgență la spitalul de pediatrie, din Pitești, iar de acolo un elicopter SMURD a dus-o la un spital din Capitală, în stare extrem de gravă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191