„Eroi veşnic vii” – lansare de carte în prezența autorului, organizată de SMV Ploieşti, la Măgurele

„Eroi veşnic vii” – lansare de carte în prezența autorului, organizată de SMV Ploieşti, la Măgurele

In vremuri in care superficialitatea pare sa domine preocuparile tot mai multora dintre noi, exista entitati ale caror valori morale raman neclintite si care, fara nicio piedica, duc batalia nevazuta a inlocuirii programelor anti-nationale cu cele de constientizare a identitatii noastre, ca popor suveran.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Pastrarea vie a memoriei si faptelor celor care au luptat pentru libertatea pe care o avem astazi este piatra de temelie a oricarui popor, iar pentru asta, e nevoie de curaj, implicare si asumare, pe toate planurile.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Fara constientizarea marilor fapte de vitejie ale eroilor nostri, nu am fi altceva decat umbre fara identitate, fara mandrie si fara scop.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

In cadrul programului „Cei ce ne-au dat nume si tara”, derulat de Societatea Cultural-Istorica „Mihai Viteazul” Ploiesti, a avut loc, la Magurele, lansarea volumului „Eroi vesnic vii”, in prezenta autorului Nicolae Mares.

Cartea este dedicata eroilor romani cazuti in Primul Razboi Mondial, pe teritoriul prusac si austro-ungar si completeaza lista lunga a scrierilor despre evenimentele marcante prin care a trecut poporul roman.

Zeci de elevi din Magurele, critici, istorici si iubitori de neam au participat la evenimentul organizat marti, 12 septembrie, la Caminul Cultural din localitate, volumul primind aprecieri din partea tuturor celor prezenti.

„Lansare de carte la Magurele, Prahova, Romania. ”Eroi Vesnic Vii”.

Peste 700.000 arbori plantati in memoria eroilor neamului cazuti in luptele pentru RomaniaMare.

Fruntase: Magurele, Lipanesti si Ploiesti.

Autorul, prof .dr.,diplomatul Nicolae Mares,a prezentat volumul. Au recenzat primarul comunei, presedintele SMV si preotul paroh. Sedinta de autografe.

Padurea de la Izvorul lui Burebista, plantatia de 130.000 salcami de la Lipanesti, ”padurile lui Andrei” de la Ploiesti, Harta Romanie Mari in pini si goruni rosii sunt omagiul adus eroilor.

”Cei ce ne-au dat nume si tara”, un program, proiecte, realizari”, a scris presedintele SMV Ploiesti, Mircea Cosma, pe pagina sa de Facebook.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191