„Este pur și simplu un carnagiu”. Ucrainenii au lansat bombe cu dispersie asupra unui grup de militari ruși surprinși în câmp deschis

„Este pur și simplu un carnagiu”. Ucrainenii au lansat bombe cu dispersie asupra unui grup de militari ruși surprinși în câmp deschis

Ministerul ucrainean al Apărării a publicat pe rețelele sociale două înregistrări video care prezintă mai mulți militari ruși surprinși în câmp deschis de un bombardament în care ucrainenii folosesc bombe cu dispersie.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Imaginile au fost filmate la periferia Urojaine, regiunea Donețk, localitate despre care mai multe surse media ucrainene și ruse au precizat că a fost deja abandonată de trupele Moscovei.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

În primul clip publicat de ministerul apărării de la Kiev se vede o coloană alcătuită din câțiva zeci de militari ruși care se deplasează de-a lungul unei șosele și care sunt surprinși în câmp deschis de artileria ucraineană.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

A doua înregistrare video prezintă un atac realizat cu bombe cu dispersie în aceeași zonă.

„Este pur și simplu un carnagiu, deoarece rușii nu au blindate, nu dispun de niciun fel de mașini și aleargă pur și simplu în toiul zilei și în câmp deschis”, este un comentariu care însoțește imaginile publicate pe Twitter.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191