Explozie în această dimineață la un restaurant din Pașcani unde erau două butelii GPL. O persoană a fost rănită

Explozie în această dimineață la un restaurant din Pașcani unde erau două butelii GPL. O persoană a fost rănită

În această dimineață a avut loc o explozie urmată de incendiu la un restaurant din Pașcani, județul Iași unde, în interior, se aflau două butelii de GPL. Acestea, conform reprezentanților ISU au o capacitate de 60-70 de litri fiecare.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Patronul restaurantului a fost rănit

Un om a fost rănit şi a necesitat îngrijiri medicale. Se pare că, este vorba chiar despre cel care deține pizzeria. Pe de altă parte, din cauza acestui eveniment nefericit un bloc din apropiere a fost evacuat. 

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Pentru stingerea incendiului de după explozia din pizzeria unde existau două butelii GPL, mai mlte echipaje de salvatori au fost trimise la fața locului. 

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Ce au spus reprezentanții ISU

Reprezentanții ISU Iași au spus că, explozia a fost urmată de incendiu la restaurantul din Pașcani în interiorul cărora se aflau și două butelii GPL.

În interior se află două butelii de GPL, cu capacitatea de 60-70 de litri fiecare. 

Echipajele au ajuns la locul intervenției, în interior se află doar proprietarul care este conștient, cu arsuri la o mână și la nivelul feței„, au spus reprezentanții ISU Iași.

Pentru a rezolva cazul, s-au intervenit cu patru autospeciale de intervenție și stingere, o autospecială transport victime multiple, două echipaje de prim ajutor calificat, două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași.

Ce se întâmplă în acest moment

În acest moment, focul a fost lichidat de către pompieri, iar specialiștii acționează pentru răcirea buteliilor.

Un bloc a fost evacuat

De asemnea, autoritățile au transmis că în apropierea pizzeriei se află un bloc de locuințe, la 6-7 metri distanță. Pentru a minimaliza cât se poate de mult ricurile, pompierii au acționat pentru evacuarea locatarilor din bloc. 

Mai multe explozii au avut loc și la o stație GPL din Crevedia

 Doi oameni au murit și 58 au fost grav răniți în urma mai multor explozii care au avut loc, sâmbătă seara, la o staţie GPL aflată pe DN 1A, în localitatea Crevedia, judeţul Dâmboviţa. 39 de pompieri se numără printre victimele rănite. 10 oameni sunt în stare gravă. Trei mii de locuitori au fost evacuați de pe o rază de 800 de metri.  A fost activat Mecanismul european de protecție civilă pentru transferul răniților în străinătate, iar primii pacienți au fost deja transferați în Belgia și Italia.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191