Explozie în Turcia. Silozuri cu cereale din apropierea unui port au fost distruse

Explozie în Turcia. Silozuri cu cereale din apropierea unui port au fost distruse

Cel puțin 10 persoane au fost rănite luni când o explozie a zguduit silozurile de cereale din apropierea portului Derince, în vestul Turciei. O anchetă a fost lansată pentru a afla cauza exploziei, a declarat guvernatorul din Kocaeli, Seddar Yavuz, potrivit Reuters.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

O explozie a avut loc în jurul orei 14:40 (11:40 GMT) în apropierea silozurilor de la Turkish Grain Board (TMO), a declarat Yavuz. 

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

„Evaluările inițiale arată că o explozie a avut loc din cauza comprimării prafului de grâu în timpul transferului de pe o navă în siloz”, a spus Yavuz. 

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

„Ni s-a spus că, din punct de vedere tehnic, este posibil ca o explozie să se producă din cauza comprimării prafului de grâu, dar investigăm toate motivele posibile”, a mai precizat acesta. 

Doi dintre răniți se află în stare gravă la spital, iar toată lumea a fost găsită, a adăugat el. 

Ministerul Transporturilor a declarat că nicio navă nu a fost avariată din cauza exploziei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191