Expoziție de lego la Palatul Culturii/Un copil de 12 ani a construit machete din peste 200.000 de piese

Expoziție de lego la Palatul Culturii/Un copil de 12 ani a construit machete din peste 200.000 de piese

Ce pot face mâinile unui copil de doar 12 ani? Cu migală și pricepere …. giganți în miniatură. O inedită expoziție de Lego poate fi văzută la Palatul Culturii din Ploiești. ”AlexLand Giganți în Miniatură” din ”Sala Coloanelor” este o colecție de machete și jucării lego din colecția personală a lui Alexandru Enache. Tânărul a construit machete impresionante din peste 200.000 de piese Lego. Printre acestea se numără Nava stelară – Millennium Falcon, Turnul Eiffel din Paris și Podul din Londra – Tower Bridge. Colecția oferă și alte surprize cum ar fi un Roller Coaster și multe alte machete și jucării care așteaptă să fie admirate.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Cei interesați pot vizita expoziția la Palatul Culturii din Ploiești, în ”Sala Coloanelor”, până pe 31 august. Intrarea este gratuită, iar programul de vizitare este zilnic între 9:00 și 17:00.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Sursa: prahova-news.ro

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191