Fără „Taka” se modifică joaca!

Fără „Taka” se modifică joaca!

Absență grea pentru Petrolul la startul play-out-ului. Decanul de vârstă al echipei, Takayuki Seto, va lipsi în disputa cu UTA deoarece este suspendat. Cartonașul galben primit la Pitești a fost al patrulea pentru ‘’Taka’’ astfel că japonezul cu peste 300 de meciuri în Superliga va privi din tribună înfruntarea cu trupa arădeană. În aceste condiții, staff-ul tehnic al Petrolului trebuie să modifice linia de mijloc. Antrenorul principal Florin Pîrvu a declarat, cu ocazia conferinței de presă premergătoare jocului cu Aradul, că Seto este o absență importantă:’’Este o pierdere pentru echipă, dar sunt sigur că cel care îl înlocuiește va face față pentru că avem un lot bun și am mare încrede în tot lotul”.

În lotul Petrolului revine și bulgarul Pashov în timp ce brazilianul Jefferson Junior mai are de așteptat. Junior trebuie să primească avizul de muncă pentru a putea munci în partidele din play-out. Fiecare punct va conta mult, iar arădenii, prin vocea antrenorului Laszlo Balint care nu va conta la acest joc pe Benzar și Vukceviv, au spus că vin la Ploiești să câștige toate punctele. Căpitanul Petrolului, Vali Țicu, prezent și el la conferință, a declarat că orice punct câștigat va conta în acest play-out:’’Nu știu cu ce se mulțumesc arădenii, eu știu că noi ne gândim doar la trei puncte. Suntem conștienți că fiecare punct în acest play-out contează foarte mult. Mâine seară vrem să câștigăm toate punctele.”

Principalul Pîrvu a mai spus că nu face calcule în privința numărului de puncte care ar asigura, matematic, menținerea în Superliga:’’Nu vreau să spun un număr de puncte. Cel mai important este să luăm meci cu meci. Va fi un play-out foarte disputat. Diferența de puncte este foarte mică, echipe sunt sensibil egale ca valoare și orice meci din play-out va fi foarte, foarte disputat.”

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

În sezonul regulat Petrolul Ploiești și UTA Arad și-au împărțit punctele. Petrolul a câștigat, 2-1, la Ploiești, iar UTA s-a impus, 2-0, la Arad. Petrolul-UTA se va disputa mâine, de la ora 20. 30, pe Arena ,,Ilie Oană”. Biletele pentru această confruntare pot fi procurate on-line, dar sunt disponibile și la casa stadionului, ce va fi deschisă și mâine, în ziua partidei, în intervalul orar 09.00-20.30.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191