Fata găsită moartă în Mangalia, dusă cu geamantanul în parc: ”Nu avea față deloc”. Incredibil cine a ucis-o

Fata găsită moartă în Mangalia, dusă cu geamantanul în parc: ”Nu avea față deloc”. Incredibil cine a ucis-o

O crimă oribilă a șocat orașul Mangalia. O tânără de 18 ani a fost găsită fără suflare într-un parc, plină de răni și îmbrăcată sumar. După ce au identificat-o, anchetatorii au anunțat că au și o suspectă în acest caz.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

O colegă, tot de 18 ani, care lucra cu victima la un hotel de pe litoral. Cele două, care locuiau împreună, s-au certat pentru un băiat. În urmă cu puțin timp, fata suspectată că și-a ucis prietena și-a recunoscut fapta.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Un pescar care traversa în zori parcul Tosca din Mangalia a zărit un corp sub o bancă. S-a apropiat și, când și-a dat seama ce este, a strigat după ajutor.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Bărbatul care a găsit trupul fetei: ”M-am speriat prima dată când am văzut că e o ființă umană. Am dat s-o trezesc, că poate o fi drogată, cine ș N-a mișcat deloc. Doi băieți din „Ajutați-mă!”… eram speriat. N-am reacționat să mai sun la salvare”.

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au stabilit că fata era deja moartă.

Bărbat: ”Era încercuită de poliție, era o bandă roșie, nu aveai voie să ajungi în zona respectivă. Undeva lângă copacul acela lângă bancă era ceva jos”.

Polițiștii au stabilit că este o tânără de 18 ani din Vaslui. Trecătorii au așezat câteva lumânări în locul în care a fost descoperită.

Femeie: ”Părinții ăia nu și-au pus întrebarea unde era copilul la ora asta. Păcat, pă„.

Sunt indicii că nu parcul a fost locul crimei.

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist: ”E vorba de foarte mult sadism, multă violență, pentru a ascunde urmele, poziția ghemuită, în picioarele goale. Nu a murit acolo, a fost adusă„.

Criminaliștii au ridicat de la fața locului mai mult probe. Anchetatorii au audiat-o pe prietena victimei, o tânără tot de 18 ani. Cele două locuiau împreună și lucrau la același hotel din Saturn. S-au certat din cauza iubitului victimei, iar suspecta i-a luat viața tinerei. Ea și-a recunoscut fapta la audieri.

În parcul în care a fost găsită copila există două camere de supraveghere. Polițiștii speră să afle mai multe după ce analizează înregistrările.

Parcul în care a fost găsită victima se află în apropierea falezei, dar nu are pază asigurată, spun vecinii.

Cele două stăteau împreună şi lucrau cameriste la un hotel din Saturn. Ar fi omorât-o pentru că victima îşi înşela iubitul şi ea trebuia să mintă şi nu ar mai fi vrut să facă asta, conform unor surse judiciare, citate de

După ce a omorât-o ar fi pus-o într-un geamantan şi a dus-o în parc.

Descoperirea cadavrului minorei sub o bancă dintr-un parc din municipiul Mangalia a fost făcută de un bărbat care intenţiona să meargă la pescuit, acesta declarând jurnaliştilor că victima avea „faţa desfigurată total” şi „înţepătură la gât”.

„Pe la cinci şi un sfert mă duceam la pescuit şi trecând pe aici, că stau aproape, am crezut iniţial că este un câine. Când am văzut că este o fiinţă umană am încercat să o trezesc. Am dat să o trezesc, nu a mişcat deloc. Am cerut ajutor la doi băieţi din parcare, eram speriat. (…) Au sunat la Poliţie, a venit repede Salvarea. Fata era chircită sub bancă (…), era înghesuită acolo, faţa ei era desfigurată total, nu se mai cunoştea nimic. M-a apucat plânsul. (…) Avea părul creţ, negru, brunetă. Am intrat într-o spaimă …, nu avea faţă deloc, era bătută faţa ca să nu se cunoască, avea la gât, undeva, înţepături (…). Când au venit legiştii, au constatat că era moartă de cinci ore. Era moartă. La miezul nopţii nu umblă nimeni pe aici”, a declarat bărbatul jurnaliştilor din presa locală, scrie Agerpres.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191