Femeia al cărei cadavru a fost plimbat pe bancheta din spate a unei camionete Hamas, identificată | VIDEO ȘOCANT

Femeia al cărei cadavru a fost plimbat pe bancheta din spate a unei camionete Hamas, identificată | VIDEO ȘOCANT

O femeie care a fost ucisă în atacul de sâmbătă asupra Israelului, înainte ca trupul ei fără viață să fie plimbat pe o camionetă, a fost identificată de familie.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Shani Louk, în vârstă de 30 de ani, vizita Israelul cu un grup de turiști din Germania, pentru a participa la un „festival de muzică pentru pace” când a fost răpită în timpul atacului surpriză al Hamas, sâmbătă. În timpul asaltului, mii de rachete au fost lansate din Gaza asupra așezărilor civile, în timp ce oamenii înarmați au ieșit pe străzi, scrie Daily Star.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Imagini de groază difuzate pe rețelele de socializare au arătat cadavrul lui Shani zăcând în camioneta înconjurată de teroriști. Susținătorii Hamas au fost auziți aplaudând și alergând după camion, în timp ce unii au fost chiar filmați în timp ce o scuipau pe Shani.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Hamas a susținut că trupul aparținea unei femei soldat israelian. Cu toate acestea, mai mulți membri ai familiei lui Shani au identificat-o între timp, vărul ei spunând că a recunoscut tatuajele de pe picior și dreadurile artistei.

Este cu siguranță Shani”, a confirmat Tomasina Weintraub-Louk pentru Daily Mail. „A fost la un festival de muzică pentru pace. Este un coșmar pentru familia noastră”.

Între timp, sora devastată a lui Shani a intrat pe X (fostul Twitter) și a scris: „Aceasta este sora mea Shani Louk. A fost răpită de Hamas. Este cetățean german”.

Într-o înregistrare video sfâșietoare postată pe rețelele de socializare, mama lui Shani a cerut „orice ajutor sau veste” cu privire la decesul fiicei sale. Vorbind în germană, ea a spus: „În această dimineață, fiica mea, Shani Louk, cetățean german, a fost răpită de Hamas împreună cu un grup de turiști în sudul Israelului. Ne-a fost trimisă o înregistrare video în care o puteam vedea clar pe fiica noastră, inconștientă, în mașina cu palestinieni, care conduceau prin Fâșia Gaza”.

Shani este una dintre cele cel puțin 480 de persoane care și-au pierdut viața în atacurile de sâmbătă, în timp ce alte au fost rănite. De asemenea, în urma asaltului au fost avariate sau distruse proprietăți și infrastructuri în tot Israelul.

Hamas, recunoscută ca grup terorist de Marea Britanie și de o serie de alte țări, a declarat că obiectivul său este de a „da foc pământului sub picioarele ocupanților”.

Articol recomandat de

Șeful Hamas este fost fotbalist de națională! ”Un mijlocaș remarcabil, bine făcut”

Șeful Hamas este fost fotbalist de națională! ”Un mijlocaș remarcabil, bine făcut”
atac hamas

Stiri externe

atac israel

Stiri externe

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191