Femeie din Plopeni, găsită moartă în casă de şoțul întors de la serviciu. Victima avea urme de violență pe corp

Femeie din Plopeni, găsită moartă în casă de şoțul întors de la serviciu. Victima avea urme de violență pe corp

La data de 26 octombrie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 48 de ani cu privire la faptul că în momentul când a revenit acasă de la serviciu a găsit-o pe concubina sa decedată în locuința comună.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

În baza sesizării polițiștii deplasați la adresa din orașul Plopeni au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat cadavrul femeii, care prezenta urme de violență pe corp.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Trupul femeii de 56 de ani a fost transportat la Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191