Festival șocant pe o insulă din Indonezia: Localnicii își dezgroapă morții, îi îmbracă și le pun țigări aprinse în gură

Festival șocant pe o insulă din Indonezia: Localnicii își dezgroapă morții, îi îmbracă și le pun țigări aprinse în gură

O dată la trei ani, în satul Toraja din insula Sulawesi are loc festivalul Manene, în timpul căruia sătenii își dezgroapă morții, îi spală, îi îmbracă, apoi stau cu ei la o țigară, înainte să-i pună din nou în sicrie și să-i îngroape la loc.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Festivalul șocant poate fi catalogat drept profanare în alte părți ale globului, însă în Toraja reprezintă respectul suprem pe care îl poți arăta spiritului unui decedat.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Cei rămași în viață se bucură să-i revadă pe cei decedați și își fac fotografii cu ei. Ritualul are loc chiar înaintea noului sezon agricol.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191