Fiica lui Leonard Doroftei e superbă! Vanessa a implinit 19 ani

Fiica lui Leonard Doroftei e superbă! Vanessa a implinit 19 ani

Fiica lui Leonard Doroftei locuiește în Montreal, Canada, alături de tatăl său. Tânăra este la colegiu și vrea să devină medic. Cu ocazia zilei de naștere, marele campion al boxului românesc i-a transmis un mesaj pe contul de socializare, alături de care a atașat și o fotografie superbă cu Vanessa.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

„La mulți ani Vani, oriunde am fi, să știi că te iubim și suntem mândri de tine!”, a scris Leonard Doroftei pe Facebook.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Leonard Doroftei trăiește în Canada, alături de soție și de copii. Dacă Vanessa vrea să urmeze calea medicinei, fiul cel mare, Adrian, are o carieră de succes în domeniul imobiliar.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Celălalt băiat al îndrăgitului Leonard Doroftei, Alex, s-a mutat și el în Canada, după ce a terminat Facultatea de Fizică în România.

„Adrian, băiatul cel mare, lucrează în domeniul imobiliar, îi merge foarte bine. Alex abia a terminat și el Facultatea de Fizică, în țară, la Măgurele, și a venit aici, alături de noi.

Are și el un job foarte bun. Iar Vanessa e la colegiu și, din discuțiile pe care le mai avem așa, la o masă, sperăm că vom avea și un doctor în familie.”, a declarat Leonard Doroftei pentru GSP, la finalul anului trecut.