Filmul care te va impresiona încă din primele minute. E pe Netflix și a adunat peste 7 milioane de vizualizări în săptămâna 4-10 septembrie

Filmul care te va impresiona încă din primele minute. E pe Netflix și a adunat peste 7 milioane de vizualizări în săptămâna 4-10 septembrie

Choose Love este un film de comedie romantică interactiv din 2023 pe care îl puteți găsi pe Netflix. Telespectatorii fac alegeri pentru personajul principal Cami, interpretat de Laura Marano, în timp ce își pune la îndoială relația cu partenerul ei, Paul, când alți doi bărbați intră în viața ei.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

A fost lansat pe data de  31 august 2023 și s-a bucurat de mare succes în rândul cinefililor. Choose Life a adunat 7 milioane de vizualizări în săptămâna 4-10 septembrie, iar dacă nu ai vizionat până acum acest film, este ocazia perfectă ca în această seară de duminică să faci acest lucru.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Relația fericită a lui Cami cu iubitul ei, Paul, este întreruptă când alți doi bărbați intră în viața ei: primul ei partener, Jack, și starul rock britanic Rex. Telespectatorii au posibilitatea de a alege pentru Cami, iar povestea se va schimba în funcție de alegerea făcută. 

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Cami primește o citire a cărții de tarot, iar publicul trebuie să aleagă dacă dorește să audă mai întâi „vestea bună” sau „vestea proastă”. Alegerile sunt uneori inițiate de ruperea celui de-al patrulea zid de către Cami, pentru a se adresa direct publicului.

Filmul este conceput astfel încât, după ce a făcut o alegere și a văzut rezultatul, publicul să se întoarcă și să facă o alegere diferită, dând un rezultat diferit.

Pelicula regizată de Stuart McDonald, are șase finaluri posibile care se ramifică din deciziile privitorului. Dacă Cami se întoarce la Paul în orice moment, ei se vor logodi invariabil. Celelalte cinci terminații sunt:

Cami ajunge cu Jack.

Cami se desparte de Jack; Paul apare și o cere în căsătorie pe Cami. Apoi îi refuză propunerea, rămânând singură.

Cami se desparte de Jack, apoi acceptă propunerea lui Paul, iar cei doi se căsătoresc în Las Vegas.

Cami ajunge cu Rex la Paris.

Cami se desparte de Rex, rămânând singur.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191