Filmul de pe Netflix vizionat de peste 14 milioane de persoane numai în această săptămână. Îți va rămâne în minte multă vreme

Filmul de pe Netflix vizionat de peste 14 milioane de persoane numai în această săptămână. Îți va rămâne în minte multă vreme

Instalatorul Mario a fost unul dintre cele mai îndrăgite personaje din istoria jocurilor video, de când acesta a fost văzut pentru prima dată sărind peste butoaie și alergând pe grinzi în Donkey Kong, în 1981.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Dar chiar dacă nu ai jucat niciodată un joc video, nu este un motiv pentru care un film cu Mario să nu fie văzut. O altă lansare recentă Dungeons and Dragons: Honor Among Thieves a demonstrat că filmele adaptate după jocuri pot fi foarte distractive, indiferent dacă ești sau nu familiarizat cu ele. Și The Super Mario Bros Movie este unul dintre acele filme, iar acum poate fi vizionat pe Netflix. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Super Mario, celebrul personaj din lumea jocurilor video, prinde viață într-un nou film de animație produs de Illumination Entertainment. Frații Mario și Luigi, instalatori din Brooklyn, ajung într-un regat fantastic și trebuie să-și folosească abilitățile pentru a salva Prințesa Peach și a înfrunta pericolele puse la cale de Bowser. Povestea îmbină acțiunea plină de aventură cu elemente specifice jocurilor Super Mario Bros, creând o călătorie captivantă prin Regatul Ciupercilor.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Despre film

Mult așteptatul film animat Super Mario a reușit să îndeplinească așteptările și chiar să le depășească în unele aspecte. Cu o distribuție de actori de excepție pentru vocile personajelor și o animație vibrantă, acest film aduce universul jocurilor video pe marele ecran.

Povestea, centrată pe frații Mario și aventurile lor în Regatul Ciupercilor, oferă un echilibru între simplitate și complexitate. Elemente familiare din jocurile Super Mario Bros sunt ingenios integrate într-o misiune captivantă, menită să captiveze atât fanii vechi, cât și publicul nou. 

Interpretarea vocală a fost subiectul discuțiilor, iar Chris Pratt, care îi dă voce lui Mario, și Anya Taylor-Joy, care interpretează rolul Prințesei Peach, au fost în centrul atenției. Totuși, Jack Black, în rolul lui Bowser, se distinge prin interpretare, aducându-și contribuția la succesul filmului.

Animația și muzica, puntele forte ale filmului

Dialogul, deși destinat unui public mai tânăr, poate părea lipsit de inspirație pentru adulți. Glumele sunt bune, dar cu o adresabilitate predominantă către copii, cu fraze care se repetă, atrăgând atenția la nivelul de atenție al celor mici.

Animația și muzica sunt punctele forte ale filmului. Illumination Entertainment aduce pe ecran lumea colorată din Mario într-un mod spectaculos, reprezentând cu precizie diferitele locații și secvențe din joc. Muzica, o combinație între hituri pop și piese din universul jocurilor, completează atmosfera și oferă un fundal sonor potrivit.

Un minus notabil poate fi că filmul, din perspectiva unui adult, poate părea puțin prea mult sau prea puțin original. Cu referințe constante la jocurile anterioare, poate fi perceput ca un deja-vu pentru cei obișnuiți cu universul Super Mario. Cu toate acestea, este un film pentru toate vârstele, cu un echilibru între nostalgie și surprize pentru nou-veniți.

În concluzie, „Super Mario: O Calătorie Animață către Magia Regatului Ciupercilor” are toate ingredientele unui blockbuster de succes. Cu sprijinul studioului, talentul actorilor și numele Mario care garantează recunoașterea, acest film este o călătorie distractivă și captivantă într-un univers iubit de milioane de fani. Acesta poate fi vizionat acum pe Netflix. Cu siguranță, îți va rămâne multă vreme în minte. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191