Filmul genial de pe Netflix. Este plin de suspans, e pe locul trei la nivel global și se bucură de un succes răsunător

Filmul genial de pe Netflix. Este plin de suspans, e pe locul trei la nivel global și se bucură de un succes răsunător

Filmul genial de pe Netflix. Este plin de suspans și se bucură de un success răsunător! Vorbim despre „Bucătăria”, care a reușit să impresioneze o mulțime de oameni. Actorul Daniel Kaluuya (Get Out), câștigător al premiilor Oscar, BAFTA și Globul de Aur, a regizat filmul împreună cu Kibwe Tavares (Jonah). În rolurile principale îi avem pe Kane Robinson, Jedaiah Bannerman și Hope Ikpoku Jr. Iată despre ce este vorba.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Londra, 20 de ani în viitor: Diferența dintre bogați și săraci nu a fost niciodată mai mare. Cei care nu-și permit să locuiască în orașul propriu-zis sunt nevoiți să se retragă la periferia orașului cu resurse puține – abia dacă au apă curentă, fură livrările de alimente pentru a supraviețui și nu-și permit să-i îngroape pe cei dragi. Acest fundal distopic pregătește terenul pentru „Bucătăria”, o dramă socială științifico-fantastică care urmărește un băiat și figura paternă reticentă a acestuia în timp ce încearcă să navigheze într-un sistem care este îndreptat împotriva lor.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Mai exact, este anul 2044, iar Isaac, cunoscut sub numele de Izi, este disperat să părăsească „Bucătăia” – complexul de locuințe cu venituri mici în care locuiește și care este unul dintre ultimele de acest fel – și s-ar putea să fi avut doar o singură șansă. Un apartament râvnit la Buena Vida, un complex mai luxos, este disponibil, iar dacă Izi reușește să facă rost de o garanție în 21 de zile, este al lui.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Într-o zi la serviciu – la Life After Life, o morgă pentru săraci unde rămășițele sunt compostate și folosite pentru a crește puieți de copaci – Izi participă la slujba de comemorare a unei femei pe care a cunoscut-o cândva. Acolo, îl întâlnește pe fiul acesteia, Benji, în vârstă de 12 ani. După ce își dă seama că Benji nu-și mai poate permite să locuiască în apartamentul mamei sale, Izi îl ia cu reticență pe băiat să locuiască cu el unde cei doi creează o legătură care este pusă la încercare de dorința lui Izi de a abandona o comunitate pe care orașul vrea să o distrugă.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191