Filmul în tendințe pe Netflix. A spulberat concurența și e pe locul 1 la nivel global

Filmul în tendințe pe Netflix. A spulberat concurența și e pe locul 1 la nivel global

Îți plac documentarele și vrei să vizionezi o producție care are o poveste adevărată mai înfricoșătoare decât ficțiunea? Platforma de streaming Netflix are un număr impresionant de pelicule care te țin cu sufletul la gură, însă acest film care explorează un caz real de crimă sigur te va șoca.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Documentarul de pe Netflix captivant și tulburător pe care merită să îl vezi este „What Jennifer did” („Ce a făcut Jennifer” ). Filmul, regizat de Jenny Popplewell, explorează un caz real de crimă care a șocat Canada, folosind imagini reale de la Poliție, pentru a arăta cum detectivii au descoperit adevărul din spatele complotului lui Jennifer Pan de a-și ucide cu sânge rece părinții.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Așadar, pelicula urmărește ancheta complexă care a dus la un suspect surprinzător: chiar Jennifer. Treptat, la fel ca într-un film de suspans, vom descoperi tot adevărul. „Jennifer Pan sună la 911 pentru a anunța că părinții ei au fost împușcați, dar devine suspecta principală în acest caz penal captivant”, este descrierea filmului, așa cum apare pe platforma de streaming Netflix.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Este un documentar care știe să prezinte faptele și să le ascundă spectatorului pentru a le dezvălui pas cu pas. Cu alte cuvinte, „Ce a făcut Jennifer” ne prezintă evenimente reale, având acces la arhivele cu interviuri, atât cu suspecții, cât și cu agenții implicați în caz, dar, în același timp, te ține în suspans.

De asemenea, nu doar că prezintă detaliile unei crime îngrozitoare, dar și pune în lumină complexitatea relațiilor familiale și consecințele devastatoare ale minciunilor și decepțiilor. De ce a vrut să își ucidă părinții? Ce legătură are iubitul ei? Cum a fost prinsă? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care sigur ți le vei pune.

Documentarul este o poveste adevărată mai înfricoșătoare decât ficțiunea, prezentându-ți cazul care a atras atenția presei canadiene datorită circumstanțelor sale violente specifice. Dacă te atrag astfel de pelicule, „Ce a făcut Jennifer” merită vizionat. Filmul este disponibil pe Netflix.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191