Final de an cu Moșu’ în prim-plan!

Final de an cu Moșu’ în prim-plan!

Moșul a fost în prim-plan la finalul de an al hipismului autohton. Hipodromul Ploieşti a găzduit, duminică, ultima reuniune hipică din 2022, una dedicată exclusiv trapului şi organizată de CSM Ploieşti, prin Complex Hipodrom, în parteneriat cu Federaţia Română de Trap şi Jockey Club Român. Au fost patru curse în program, însă principalul moment al zilei l-a reprezentat vizita lui Moş Crăciun, pe care toţi copiii l-au întâmpinat cu bucurie, aşteptând să primească de la el darurile dulci pregătite.

„Moşul” a avut câte un cadou pentru fiecare, fiind „răsplătit” de cei mai… curajoşi dintre cei mici cu poezii recitate. El nu i-a uitat nici pe actorii principali ai evenimentelor de pe hipodrom – driverii şi caii -, oficiind festivităţile de premiere ale ultimelor două curse din 2022! Principala întrecere a zilei, Premiul „Orăşelul Copiilor”, a fost câştigată de iapa Otawa, condusă de Marga Niţă, la capătul unei curse dominată integral.

În celelalte întreceri ale zilei s-au impus Viking (driver Ionuţ Dumitru), în Premiul „Zaza”, Wicked from Heaven (driver Marin Nicolae), în Premiul „Carlos” şi Nelson (driver Adrian Marciu), în Premiul „Regina Kira”. Festivităţile de premiere ale primelor două curse au fost oficiate de reputatul medic Valeriu Zaharia. Ca de obicei, cei mai mici dintre spectatori s-au putut plimba gratuit cu calul Mokka, având, totodată, amenajat un „fun corner” unde s-au putut juca sub atenta supraveghere a angajaţilor Complex Hipodrom. Sursa:csmploiesti.ro

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191