Fiul unei judecătoare din Gorj a fost eliberat din închisoare, pe motiv că „a stat în detenţie în perioada cea mai frumoasă a vieții”

Fiul unei judecătoare din Gorj a fost eliberat din închisoare, pe motiv că „a stat în detenţie în perioada cea mai frumoasă a vieții”

Fiul unei judecătoare din Gorj a fost eliberat condiționat din închisoare, după ce a lovit mortal cu mașina o femeie și a fugit de la locul accidentului. Mai mult, testele au arătat că acesta urcase băut la volan. A reușit, însă, să convingă judecătorii să-l elibereze mai devreme, pe motiv că „a stat în detenţie în perioada cea mai frumoasă a vieţii sale”.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Fiul judecătoarei din Gorj a fost condamnat, după ce în 2020 a produs un accident în urma căruia o femeie a murit.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Acesta s-ar fi urcat băut la volan, iar după ce a produs accidentul s-a făcut nevăzut.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

El a fost condamnat la patru ani și jumătate de închioare, dar după doar un an a fost eliberat condiționat.

Printre motivele care se arată în cererea de liberare condiționată, conform PRESShub, care a făcut publice aceste informații se numără faptul că ar fi stat în detenție în cea mai frumoasă perioadă din viața lui și înainte de condamnare a fost și arestat la domiciliu, în perioada pandemiei, o perioadă în care stresul ar fi fost mult mai greu de gestionat.

Totodată, printre argumente se numără și faptul că băiatul are studii superioare și provine dintr-o familie solidă care i-ar putea oferi sprijin moral.

De asemenea, el are și o promisiune de angajare.

Decizia instanței nu este una definitivă. Ințial, termenul de judecată a fost stabilit pentru data de 5 septembrie, însă la cererea avocatei tânărului, a fost mutat pe 11 iulie. Procurorii au contestat decizia instanței, așa că dosarul va fi din nou judecat pe 11 septembrie, chiar de colegii mamei sale de la Tribunalul din Gorj.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191