Fiul unui celebru manelist, prins drogat la volan, după ce a sărit cu BMW-ul în şanţ: Ce au găsit polițiștii / VIDEO-FOTO

Fiul unui celebru manelist, prins drogat la volan, după ce a sărit cu BMW-ul în şanţ: Ce au găsit polițiștii / VIDEO-FOTO

Fiul unui celebru manelist, prins drogat la volan, după ce a sărit cu BMW-ul în şanţ: Ce au găsit polițiștii

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Nicu Guţă, fiul lui Nicolae Guţă, a fost prins drogat la volan, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Petroşani, potrivit unor surse Antena 3 CNN.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Poliţiştii care patrulau sâmbătă noapte pe strada Livezeni, din Petroșani, au văzut o maşină care ieşise de pe şosea, iar şoferul, de 31 de ani, era agitat și vorbea incorect, se arată în comunicatul Poliţiei.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Testele făcute au arătat că bărbatul nu consumase alcool, dar a ieşit pozitiv la droguri.

„La data de 02 septembrie 2023, în jurul orei 23:10, polițiștii care se aflau în misiune de patrulare pe strada Livezeni, din Petroșani, au observat un autoturism care era ieșit în afara părții carosabile, iar la volanul mașinii a fost depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Municipiul Petroșani, care era agitat și incorect în vorbire.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă, ca urmare a testării cu aparatul Drug-Test, a ieșit pozitiv la substanță psihotropă, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării prezenței, în organism, a substanțelor psihotrope.

Cu ocazia controlului, în autoturism a fost găsită o țigară confecționată artizanal și trei muguri de plante, care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și au suspendat dreptul bărbatului de a conduce autovehicule (a fost eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație)”, se arată în comunicatul Poliţiei Hunedoara.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191