Fiul unui general de armată a murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Vlad avea doar 21 de ani

Fiul unui general de armată a murit în incendiul de la Ferma Dacilor. Vlad avea doar 21 de ani

Incendiu la Ferma Dacilor. Fiul generalului Petru Băiceanu, şef al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei, se află printre victimele incendiului de la Ferma Dacilor, au confirmat, miercuri, surse judiciare, potrivit Agerpres. Este vorba despre Vlad Băiceanu, un student în vârstă de 21 de ani.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Patronul de la Ferma Dacilor nu poate fi audiat. Cornel Dinicu este în stare de şoc după ce fiul său de 9 ani a murit carbonizat în incendiu

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Cele şapte victime carbonizate care au fost găsite de pompieri în urma incendiului devastator de la Ferma Dacilor au fost identificate pe baza probelor ADN, au precizat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Potrivit acestora, anchetatorii au recoltat probe ADN pe care le-au comparat cu mostre luate de la rudele victimelor, cele şapte persoane carbonizate găsite până la acest moment fiind astfel identificate.

 

În continuare este căutată o a opta persoană dispărută. În paralel, sunt în derulare audieri la sediul Poliţiei Mizil.

În cauză sunt efectuate cercetări in rem, pentru faptă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere din culpă, care a avut ca urmare un dezastru, şi de ucidere din culpă, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191