Fiul unui lider fondator Hamas rupe tăcerea și denunță gruparea teroristă: „Nu le pasă de palestinieni, îi folosesc ca scut uman”

Fiul unui lider fondator Hamas rupe tăcerea și denunță gruparea teroristă: „Nu le pasă de palestinieni, îi folosesc ca scut uman”

Fiul unui lider fondator al Hamas rupe tăcerea și denunță gruparea teroristă după ce s-a întors împotriva propriei sale familii și s-a convertit la creștinism când a văzut ororile comise de grupare. „Nu le pasă” de palestinieni, ei „folosesc poporul palestinian ca scut uman”, susține Mosab Hassan Yousef.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Mosab Hassan Yousef a fugit din Orientul Mijlociu și s-a convertit la creștinism. El a spionat în favoarea israelienilor și a cerut azil în SUA, scrie Fox News.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

„M-am născut în inima conducerii și îi cunosc foarte bine. Nu le pasă de poporul palestinian. Le-am văzut brutalitatea în 1996, când am petrecut aproximativ un an și jumătate în închisoarea Au ucis atât de mulți palestinieni în acel moment și am decis că nu pot continua alături de această mișcare. Trebuia să fiu sincer cu mine însumi. Chiar dacă Hamas îmi oferea Eram ca un prinț în acea dar nu mi-a plăcut. M-am întors chiar și împotriva propriei pentru că nu mi-a plăcut Hamas, iar astăzi, 25 de ani mai târziu, ei sunt conducătorii Gazei și vedem ce sunt capabili să facă”, a declarat Mosab Hassan Yousef

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Remarcile sale au loc la aproape două săptămâni după masacrele comise de gruparea teroristă în cartierele israeliene de la granița cu Fâșia Gaza.

„Hamas nu este o mișcare națională. Hamas este o mișcare religioasă cu scopul de a înființa un stat islamic”, a spus Yousef. „Nu le pasă de naționalism. De fapt, sunt împotriva naționalismului. Folosesc cauza palestiniană doar pentru a-și atinge obiectivele, așa că obiectivul pe termen [este] transformarea Orientului Mijlociu și a lumii într-un stat islamic”, a adăugat Yousef.

El a susținut că adevăratul vinovat din culise este Iranul – un sponsor cunoscut al grupării teroriste. „Iranul este adevăratul maestru din acest tablou. Hamas nu servește poporul palestinian, Hamas servește Iranul. Aceștia sunt stăpânii Hamas. Deci minciuna lor despre naționalism, că sunt o mișcare națională… Ei folosesc poporul palestinian ca scut uman.

Trebuie să eliberăm Gaza de Hamas. face poporului palestinian cea mai mare favoare prin distrugerea Hamas”, a subliniat Mosab Hassan Yousef.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191