Florentin Pandele, prima declarație după demisia Gabrielei Firea: „Au reușit să scape de ea”

Florentin Pandele, prima declarație după demisia Gabrielei Firea: „Au reușit să scape de ea”

Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari și soțul Gabrielei Firea, afirmă că întreg scandal care a dus la demisia soției sale a fost „bine regizat” și că „au reușit sa scape de ea”.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

„Bunul Dumnezeu ne este martor că totul este bine regizat, împotriva Gabrielei și a mea! CEI VINOVAȚI SĂ PLĂTEASĂ! Au reușit sa scape de ea!…”, a reacționat Florentin Pandele pe Facebook la știrea că soția lui și-a dat demisia din funcția de ministrul al Familiei.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Gabriela Firea, a demisionat vineri din Guvern după o discuție cu premierul și președintele PSD, Marcel Ciolacu, ca urmare a scandalului „azilelor groazei”. Este a doua demisie după cea a ministrului Muncii, Marius Budăi.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Ea susține că totul a fost o campanie pentru a o împiedica să candideze la Primăria Capitalei.

„Obiectivul demolatorilor mei din multe direcţii este să nu mai intru în cursa pentru Primăria Capitalei! Să nu mă mai aliniez la startul precampaniei! Toate sondajele arată că aş fi câştigat în orice formulă politică”, a spus Firea.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191