Florinel de la Vișina are o relație atipică cu iubitul neamț. La ce înțelegere au ajuns cei doi: „Nu vreau să mă despart de el”

Florinel de la Vișina are o relație atipică cu iubitul neamț. La ce înțelegere au ajuns cei doi: „Nu vreau să mă despart de el”

Florinel de la Vișina (30 de ani) trăiește periculos! Contactat de Click!, tânărul ne-a mărturisit că relația pe care o are cu iubitul său neamț, în vârstă de 53 de ani, este în ultima perioadă, foarte modernă.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

„Avem o relație deschisă de o lună de zile. Totul se întâmplă după doi ani de relație. Fiecare acum se duce cu cine vrea, dar ne întâlnim seara acasă. Am ales să facem asta pentru că intervenise monotonia și chiar ne e bine așa. Nu suntem geloși, nu avem de ce să fim. Când nu făceam acest lucru, eu am fost cu cineva cât timp eram și cu iubitul meu. Țin minte că a fost o adrenalină ă gândeam să nu mă prindă, acum știm amândoi ce facem, unde ne ducem, nu mai avem acea adrenalină. Parcă era mai frumos și mai palpitant înainte să facem acest pact”, a declarat Florinel de la Vișina, pentru Click!

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

„Nu vreau să mă despart de el!”

Florinel de la Vișina a mai spus pentru Click! că nu își vede viața fără actualul iubit, care este un domn generos și are grijă de el:

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

„Nu vreau să mă despart de el, chiar dacă este acest pact între noi. Acum vrem să deschidem și un restaurant împreună, mai avem și hotelul ce ne ocupă tot timpul. Este o activitate intensă acolo. Planuri pentru concediu nu ne-am făcut împreună, momentan, pentru că nu avem timp. Știu doar că la final de august o să merg cu mama în Bulgaria, la mare, în rest, nu am nimic în plan. Iubitul meu nu este zgârcit, nu se pune problema de așa ceva, că nu mă duce sau are grijă de mine. Pur și simplu nu am avut timp”.

Click! spune

În urmă cu aproape cinci ani, Florinel de la Vișina era căsătorit cu clericul Philip Clements, un bărbat în vârsta de 82 de ani, ce a murit în 2020, la Spitalul Elias din Capitală. În urma decesului lui Phillip Clements, s-a pornit un întreg război între Florinel de la Vișina și familia acestuia. Tot scandalul a plecat de la averea lăsată de fostul preot britanic: pensia de urmaș, ajutorul de înmormântare, asigurarea de viață și apartamentul din București de de euro.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191