Fluxul tehnologic în depozitele Vitalia de la Boldești-Scăeni și Băicoi

Fluxul tehnologic în depozitele Vitalia de la Boldești-Scăeni și Băicoi

La poarta de acces în incintă, agentul de pază oprește fiecare autocamion încărcat cu deșeuri pentru a se asigura că destinația este corectă și încărcătura conformă. Transporturile sunt consemnate într-un registru de evidență unde sunt înregistrate datele clientului, ora de intrare și ora de ieșire. Totodată, acest flux este monitorizat și video.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

La cântar accesul se face numai după ce operatorul cântar a validat corectitudinea documentelor de transport, conformitatea deșeului și valabilitatea contractelor. După această verificare, autocamionului i se permite accesul pe bascula cântar unde va fi înregistrată greutatea brută. Se va comunica prin stații către coordonatorul de conformitate sosirea camionului în rampă.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

La ieșire se cântăresc din nou autocamioanele rezultând greutatea netă a încărcăturii. Pe rampa de descărcare, operatorii de conformitate dirijează fluxul, indică locul de descărcare și verifică conformitatea deșeurilor. Activitatea utilajelor de pe rampă are rolul de a nivela și compacta stratul de deșeuri, iar apoi de acoperire temporară cu stratul de material inert. Toate aceste activități sunt coordonate de inginerul de flux.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191