Fosta nevastă a lui Nicolae Guță sare la gâtul Danei Roba: „Ți-au donat oamenii bani pentru operații, tu iei mașină la amant”. Cum a reacționat aceasta

Fosta nevastă a lui Nicolae Guță sare la gâtul Danei Roba: „Ți-au donat oamenii bani pentru operații, tu iei mașină la amant”. Cum a reacționat aceasta

Dana Roba și Narcisa Balaban, fosta soție a lui Nicolae Guță, nu s-au înțeles niciodată. Iar securea războiului dintre cele două se pare că nu a fost niciodată îngropată. Narcisa Balaban i-a adus, recent, Danei Roba acuzații grave. Cum a reacționat aceasta. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Narcisa Balaban, acuzații grave la adresa Danei Roba, pe Tik Tok

Narcisa Balaban a făcut mai multe video-uri pe Tik-Tok în care îi aduce numeroase acuzații și jigniri Danei Roba. Mai exact, Narcisa este de părere că Beniamin, actualul iubit al Danei Roba, era amantul ei încă de când aceasta era căsătorită. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Mai mult decât atât, Narcisa Balaban mai susține că din banii pe care i-a strâns Dana Roba din donațiile de la oamenii care au empatizat cu ea după ce a fost bătută crunt de fostul soț și a necesitat intervenții și tratamente costisitoare, aceasta i-ar fi achiziționat o mașină iubitului ei.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Ți-au donat oamenii bani pentru operații, tu iei mașină la amant”

Totodată, Narcisa a acuzat-o pe Dana Roba că este o prefăcută atunci când spune că este pocăită și că are premoniții. ”Dacă erai femeie serioasă nu-ți lăsai bărbatul în casă ca să trăiești cu amantul pe care zici că l-ai cunoscut prin spitale. Ai dat altă vrăjeală la fraieri ca să-ți doneze lumea că ai nevoie de bani pentru operații, ți-au dat de euro, ca să-i iei mașină la amant. Acum să-ți doneze fraierii să faci nuntă, să vezi tu ce-ți mai faci. Ești o prefăcută, te faci că ești pocăită și ai premoniții (…)”, a spus Narcisa Balaban pe TikTok.

Ce a spus Dana Roba

Dana Roba nu  a vrut să comenteze în niciun fel ceea ce a spus Narcisa Balaban. ”Nu vreau să comentez nimic, nici măcar nu am TikTok, nu știu nimic, nu am TikTok și nu sunt curioasă să-mi fac. Nu știu, nici nu mă interesează!”, a spus Dana Roba, pentru

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191