Fotbaliștii Petrolului vor fi activi!

Fotbaliștii Petrolului vor fi activi!

Fotbaliștii Petrolului vor fi activi, adică o să le susțină pe handbalistele de la Activ Prahova Ploiești. Mâine, Budescu și colegii săi vor fi prezenți la Sala Sporturilor Olimpia să facă gălăgie pentru handbalistele Activului care au meci în Cupa României. Patricia Vizitiu și coechipierele doresc să de-a lovitura și să se califice în sferturile de finală ale Cupei României-Râureni. Pentru asta trebuie să treacă de Dacia Mioveni, echipă prezentă în Liga Florilor.

Jucătoarele antrenate de Dragoș Dobrescu apreciază gestul fotbaliștilor de la Petrolul, își doresc să le poarte noroc și să le ofere o victorie în dauna formației argeșene. Fetele au spus că le vor întoarce vizita jucătorilor petroliști și vor fi prezente, luni seară, pe arena ,,Ilie Oană” să-i susțină împotriva celor de la CFR Cluj. Activ Prahova are un moral bun după ce a câștigat, în campionat, derbiul cu Unirea Slobozia. În Cupă, presiunea este pe gruparea oaspete care are un statut superior astfel că handbalistele ploieștence nu au nimic de pierdut, iar această situație poate fi în avantajul lor.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Activ și Mioveni s-au întâlnit și anul trecut, în vară, atunci când formația prahoveană a fost invitată la meciul de prezentare a trupei antrenate, acum, de Robert Licu. După ce CSM București s-a calificat mai departe eliminând Rapidul, în această fază a competiției mai sunt de jucat șapte meciuri, după următorul program:

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Gloria Bistrița – SCM Râmnicu Vâlcea (miercuri, ora 17.30)
CSM Roman – CSM Slatina (joi, ora 11),
Știința București – Liviu Rebreanu Turda (joi, ora 12.30)
Activ Prahova Ploiești – Dacia Mioveni (joi, ora 17.30)
Corona Brașov – CSM Galați (joi, ora 18)
CSM Târgu Jiu – Măgura Cisnădie (joi, ora 18)
Dunărea Brăila – SCM Gloria Buzău (joi, ora 18)

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191