Fotbaliștii prahoveni neutralizează ,,câinii-roșii”

Fotbaliștii prahoveni neutralizează ,,câinii-roșii”

Fotbaliștii prahoveni reușesc să neutralizeze ,,câinii-roșii’’ de la Dinamo în meciurile de pregătire. A fost rândul jucătorilor de la CSO Plopeni să anihileze haita dinamovistă reușind un rezultat de egalitate, 1-1, cu Dinamo, pe suprafața sintetică de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. Gruparea prahoveană din Liga a 3-a a deschis scorul, prin Oprea, la nici zece minute de la startul meciului. Egalarea pentru trupa antranată de Ovidiu Burcă a venit, în prelungirile partidei, datorită golului marcat de Giafer.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

La formația plopenară evoluează și Lobonț, ca fundaș dreapta, băiatul fostului internațional Bogdan Lobonț. Antrenorii Daniel Dumitrache și Pompiliu Stoica au început partida în formula Georgescu – Lobonț, Minea, Roberto Alexandru, Cătălin Vlad, A. Rusu, Rudaru, Dumitru, Ciobanu, V. Oprea, Tudor. După pauză au mai jucat , D. Iancu, I. Păun, B. Lazăr, A. Ciucoiu, R. Zamfir, R. Adrian, I.Razuan, A. Panait, S. Picioarea și R. Dragea.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Înaintea jucătorilor plopenari au evoluat, tot la Buftea și tot împotriva lui Dinamo, și fotbaliștii lui CS Păulești care au terminat neînvinși, 0-0, duelul cu ,,câinii-roșii”. Atât plopenarii cât și păuleștenii vor continua seria meciurilor de pregătire la fel ca și jucătorii de la CS Blejoi care au început seria testelor împotriva echipei lui Daniel Chiriță, Petrolul ’95.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191