Fotbaliștii prahoveni neutralizează ,,câinii-roșii”

Fotbaliștii prahoveni neutralizează ,,câinii-roșii”

Fotbaliștii prahoveni reușesc să neutralizeze ,,câinii-roșii’’ de la Dinamo în meciurile de pregătire. A fost rândul jucătorilor de la CSO Plopeni să anihileze haita dinamovistă reușind un rezultat de egalitate, 1-1, cu Dinamo, pe suprafața sintetică de la Centrul Național de Fotbal de la Buftea. Gruparea prahoveană din Liga a 3-a a deschis scorul, prin Oprea, la nici zece minute de la startul meciului. Egalarea pentru trupa antranată de Ovidiu Burcă a venit, în prelungirile partidei, datorită golului marcat de Giafer.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

La formația plopenară evoluează și Lobonț, ca fundaș dreapta, băiatul fostului internațional Bogdan Lobonț. Antrenorii Daniel Dumitrache și Pompiliu Stoica au început partida în formula Georgescu – Lobonț, Minea, Roberto Alexandru, Cătălin Vlad, A. Rusu, Rudaru, Dumitru, Ciobanu, V. Oprea, Tudor. După pauză au mai jucat , D. Iancu, I. Păun, B. Lazăr, A. Ciucoiu, R. Zamfir, R. Adrian, I.Razuan, A. Panait, S. Picioarea și R. Dragea.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Înaintea jucătorilor plopenari au evoluat, tot la Buftea și tot împotriva lui Dinamo, și fotbaliștii lui CS Păulești care au terminat neînvinși, 0-0, duelul cu ,,câinii-roșii”. Atât plopenarii cât și păuleștenii vor continua seria meciurilor de pregătire la fel ca și jucătorii de la CS Blejoi care au început seria testelor împotriva echipei lui Daniel Chiriță, Petrolul ’95.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191