FOTO – Cum arată cel mai frumos bărbat din 2023. S-a decis pe baza calculelor lăsate moștenire de geniile Antichității

FOTO – Cum arată cel mai frumos bărbat din 2023. S-a decis pe baza calculelor lăsate moștenire de geniile Antichității

Știința și regulile lăsate moștenire de geniile din Antichitate și-au spus cuvântul. Actorul Regé-Jean Page a fost desemnat cel mai frumos bărbat din lume. Nu e vorba de o apreciere subiectivă, ci de un standard matematic, care cataloghează frumusețea ca fiind definită de o anumită simetrie a proporțiilor faciale.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Regé-Jean Page (34 de ani) se bucură de o simetrie facială de 93,65%, potrivit proporției de aur grecești. Secțiunea de aur (numită uneori și Raportul de aur, Proporția de aur, Numărul de aur) (sectio aurea în limba latină), notată cu litera greacă Φ (phi majuscul) sau și cu φ (phi minuscul), care se citesc „fi”, este primul număr irațional descoperit și definit în istorie. El este aproximativ egal cu 1,618033 și poate fi întâlnit în cele mai surprinzătoare împrejurări. Proporția este folosită la realizarea picturilor și este prezentă peste tot în natură, după cum au descoperit geniile din Antichitate.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

content-image

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191