Frații Pavăl au dat lovitura: Au cumpărat toate clădirile unor afaceriști austrieci care au plecat din România

Frații Pavăl au dat lovitura: Au cumpărat toate clădirile unor afaceriști austrieci care au plecat din România

Frații Pavăl, celebrii proprietari ai magazinelor Dedeman, au dat o nouă lovitură în afaceri. Aceștia au cumpărat toate clădirile deținute de o companie austriacă, urcând pe locul 2 în topul deținătorilor de clădiri de birouri.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Primele zece tranzacții ca mărime au generat un volum de aproape 1 miliard de euro, adică 80% din totalul tranzacțiilor comerciale din 2022, informează Profit.ro.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Cea mai importantă tranzacție a anului trecut este cea mai mare făcută vreodată de un român, în țara noastră. Frații Dedeman, celebrii proprietari ai retailerului de bricolaj, au cumpărat cu 377 de milioane de euro cele șapte clădiri de birouri deținute în București de investitorul austriac CA Immo. Astfel, compania din statul „certat cu România” a părăsit țara noastră, informează RTV.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191