Fuego, in concert la Ploiesti, in seara de Craciun

Fuego, in concert la Ploiesti, in seara de Craciun

Dacă vreți să petreceți seara de Crăciun alături de cântecele lui Paul Surugiu – Fuego, o puteți face dacă vă grăbiți să cumpărați ultimele bilete rămase nevândute la Concertul Extraordinar De Colinde Și Cântece De Crăciun ”Stai Cu Mine De Crăciun”, care se va desfășura duminică, 25 decembrie, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Paul Surugiu a pregătit, ca de obicei, peste 200 de piese de succes cu tematică de iarnă, pe care le va interpreta alături de band-ul său. Sunt două ore de concert live, cu premiere, dar și cu melodii cunoscute de public, toate în atmosfera sărbătorilor de iarnă: ”Vals de Crăciun”, ”Colindă pentru părinți”, ”Atâta-i colinda”, ”La mulți ani, e noaptea de Crăciun”, ”E vremea colindelor” sau celebra ”Împodobește, mamă, bradul” vor răsuna pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Ploiești, în seara de Crăciun.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!