Fursecuri potcoava vanilate – Reteta perfecta pentru un desert fraged si delicios

Fursecuri potcoava vanilate – Reteta perfecta pentru un desert fraged si delicios

INGREDIENTE
Ingrediente Fursecuri potcoava vanilate – Reteta perfecta pentru un desert fraged si delicios:
200 g unt (moale)
100 g zahar pudra
1 pliculet zahar vanilat (sau 1 lingurita extract de vanilie)
2 galbenusuri de ou
300 g faina
un praf de sare
50 g faina de migdale
In plus:
100 g zahar pudra
1 pliculet zahar vanilat

Nanu (CJ Prahova), mediator în problemele Ploieștiului: liderii partidelor din CL pregătesc un acord de colaborare

Portii: 25 Timp de preparare: sub 60 minute

Fără CASS pentru mame, veterani și invalizi/ Bogdan Toader: Au fost depuse proiectele PSD care corectează nedreptățile din „Pachetul 1 de măsuri”

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri potcoava vanilate – Reteta perfecta pentru un desert fraged si delicios:
Cum se prepara aceste Fursecuri potcoava vanilate – Reteta perfecta pentru un desert fraged si delicios:

A fost semnat contractul de peste 89 de milioane de lei pentru rețeaua de canalizare din Șirna și Poienarii Burchii

Mixeaza untul moale cu zaharul pudra si zaharul vanilat pana devine o crema omogena. Incorporeaza galbenusurile, unul cate unul.

Adauga faina cernuta, praful de sare si faina de migdale. Framanta pana obtii un aluat omogen. Formeaza o bila din aluat, inveleste-o in folie alimentara si las-o la frigider pentru 60 de minute.

Preincalzeste cuptorul la 180°C si pregateste o tava cu hartie de copt.

Scoate aluatul din frigider si rupe bucati mici. Ruleaza fiecare bucatica intr-un snur subtire si modeleaza-l in forma de potcoava. Asaza fursecurile in tava, lasand putin spatiu intre ele.

Coace fursecurile timp de 8 -10 minute, pana devin usor aurii pe margini. Ai grija sa nu le coci prea mult, deoarece trebuie sa ramana fragede.

Lasa fursecurile sa se raceasca in tava, deoarece sunt fragile imediat dupa coacere.

Dupa ce fursecurile s-au racit usor, tavaleste-le usor prin acest amestec sau presara zaharul pudra pe deasupra folosind o sita fina.

 

 

 

sursa: www.bucataras.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0734.908.468