Gabi Bădălau și Bianca Drăgușanu, imagini de colecție de la nunta Mariei Constantin! Cum au apărut cei doi la evenimentul artistei / VIDEO

Gabi Bădălau și Bianca Drăgușanu, imagini de colecție de la nunta Mariei Constantin! Cum au apărut cei doi la evenimentul artistei / VIDEO

În urmă cu doar o zi, mai exact la datA de 4 augusat 2023, a avut loc o nouă nuntă în showbiz-ul românesc! Este vorba, mai exact, despre Maria Constantin și proaspătul ei soț, Robsert Stoica. Ei bine, de la nuntă nu aveau cum să lipsească, printre alții, nici Bianca Drăgușanu și iubitul ei, Gabi Bădălău. Cei doi îndrăgostiți au atras toate privirile cu ținutele purtate.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Gabi Bădălau și Bianca Drăgușanu trăiesc, în prezent, una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul de la noi. De când milionarul a divorțat de fosta lui soție, Claudia Pătrășcanu, acesta este mult mai liniștit.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Cu toate că au o relație de câțiva ani, cei doi nu obișnuiau să se afișeze împreună, la evenimente, însă acum au făcut o excepție și s-au distrat până dimineața chiar la localul familiei Bădălău.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Gabi Bădălau și Bianca Drăgușanu, prezenți la nunta Mariei Constantin

Maria Constantin și Robert Stoica au avut parte de petrecerea de nuntă ieri, 4 august 2023, la o săptămână de când s-au cununat civil și religios. Ei bine, dacă la evenimentul de acum câteva zile au participat doar familia și nașii, la cel de ieri și-ai invitat și prietenii, apropiații.

Printre aceștia s-au remarcat, printre alte vedete din showbiz-ul de la noi, și Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, care au atras toate privirile.

Ce ținute au purtat Gabi Bădălau și Bianca Drăgușanu

Așadar, vorbind despre ținutele pe care le-a purtat blondina din showbiz-ul românesc, a fost vizibil faptul că vedeta a schimbat două rochii la nunta Mariei Constantin.

Mai exact, Bianca Drăgușanu a respectat dress code-ul evenimentului, a apărut la brațul lui Gabi Bădălău îmbrăcată într-o rochie albă, din dantelă, lungă. Totodată, și-a accesorizat ținuta cu bijuterii cu diamante, iar părul l-a avut prins în coadă.

Spre miezul nopții, vedeta noastră a îmbrăcat și cea de-a doua rochie, care a fost făcută din aceeași dantelă, dar care a fost midi, cu crăpătură pe picior.

De cealaltă parte, nici Gabi Bădălău nu s-a lăsat mai prejos. Milionarul a îmbrăcat un costum crem, la două rânduri de nasturi. Mai mult, acesta fumat narghilea la petrecere, semn că a avut tot ce și-a dorit la salonul de evenimente al familiei sale.

Maria Constantin și soțul ei, primul interviu după ce s-au căsătorit

Maria Constantin și soțul ei au oferit primele declarații după ce s-au căsătorit. Maria Constantin a mărturisit la Xtra Night Show nu a avut emoții dinainte, însă în ziua cea mare a fost copleșită. Maria Constantin susține că nu se aștepta ca partenerul ei să zică marele “DA!” din tot sufletul.

DA!” a venit din suflet.„, a declarat Robert Stoica, la Xtra Night Show.

Să știi că a fost chiar convins când a zis, nu mă așteptam la treaba asta să fie chiar atât de convins. Cumva am zis că nu o să am emoții, nu ne-am pregătit sufletește. Eu călcăm hainele, lucuri de genul făceam. Cumva am avut emoții în momentul ăla, fără să vreau.’‘, a declarat Maria Constantin.

CITEȘTE ȘI: Iubitul Biancăi Drăgușanu, nevoit să-și facă vacanța în România! Lui Gabi Bădălău i-au fost stricate, din nou, planurile

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191