Gabriela Cristea, luată la rost în online: „Ce vrei, mamaie?!” Vedeta, pusă la zid de internauți. De la ce a pornit totul?

Gabriela Cristea, luată la rost în online: „Ce vrei, mamaie?!” Vedeta, pusă la zid de internauți. De la ce a pornit totul?

Răutățile curg necontenit la adresa soților Gabriela Cristea (48 de ani) și Tavi Clonda (44 de ani), care își expun fiecare eveniment din viața lor pe rețelele de socializare. În secțiunea de comentarii nu se găsesc doar vorbe frumoase la adresa lor, ci și critici și păreri care mai de care mai neașteptate. Fanii sunt atenți la fiecare mișcare de-a lor și, așa cum deja s-au obișnuit, demonstrează că nu trec nimic cu vederea. Astfel, vedeta a luată la rost în online și pusă la zid de internauți.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Ei bine, orice eveniment frumos din viața celor doua vedete este împărtășit aproape mereu în online. După cum știm weekend-urile sunt de cele mai multe ori petrecute împreună în familia Clonda-Cristea. Fie că fac grătar sau au invitați la masă, aceștia organizează împreună aceste momente cât se poate de atent. Așa a fost și un moment în care, cuplul a decis să facă un grătar, iar din meniu a făcut parte peștele de această dată. Cum de grătar se ocupa Tavi, i-a revenit responsabilitatea Gabrielei să curețe peștele de solzi, deși soțul său i-a promis o zi de răsfăț.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„Auzi replică pe soțul meu „iubire te răsfăț toată ziua, dar toată ziua! Dar curăță și tu peștele ăsta ca să avem ce pune și noi pe grătar”. Așa răsfăț? Să curăț pește într-o zi de răsfăț? Și eu ce să fac, trebuie să curăț, că dacă O să îmi pună iar mici pe grătar și toate porcăriile din lume. Răsfăț…”

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Ei bine, în timp ce unii internauți declarau că o admiră pe Gabriela că este gospodină, și că este de apreciat faptul că se ajută unul pe altul în cuplu, răutățile din partea altora nu au lipsit. Așa se face că unii internauți au aruncat cu jigniri la adresa vedetei.

„Și nu-ți place mamaie.”, „Și ce vrei mamaie, să facă el tot?”, au fost comentariile răutăcioase de pe rețelele de socializare.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191