Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în datorii până peste cap! Cât plătesc, lunar, pentru rate: chiar și mașina de lux au luat-o în leasing!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în datorii până peste cap! Cât plătesc, lunar, pentru rate: chiar și mașina de lux au luat-o în leasing!

De aproximativ două săptămâni, Gabriela Cristea (48 de ani) și soțul ei, Tavi Clonda (43 de ani), străbat Bucureștiul la bordul unei noi mașini de lux, care are o valoare de  de euro, bani pe care cei doi nu și-au permis să-i achite pe loc, astfel că plătesc o rată lunară.  

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea (48 de ani) și soțul ei, Tavi Clonda (43 de ani), și-au achiziționat recent o a doua mașină, un automobil de lux, a cărui valoare se ridică la de euro. Sumă pe care, însă, cei doi soți nu au putut-o achita integral, așa că sunt nevoiți să plătească lunar o rată la bancă. Astfel, cuplul plătește lunar o sumă destul de mare de bani, cât nu câștigă unii angajați români nici în câteva luni, la leasingul mașinilor pe care le au.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Am dat un avans, mașina am luat-o în leasing. Păi de unde să avem de euro? Plătim o rată de 1700 de euro. Mai avem o rată și pentru cealaltă mașină, de vreo 700 de euro. Asta e, muncim. Alte datorii nu mai avem la bănci. Mașina e sport, dar avem loc, e încăpătoare, fix cum ne trebuia”, a declarat Tavi Clonda, pentru

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Totodată, în ciuda faptului că sunt nevoiți să scoată din buzunar această sumă mare de bani în fiecare lună, cei doi soți și-au permis și alte investiții, cum ar fi: au ridicat un garaj pentru mașina cea nouă și au început lucrările pentru a termina și partea cealaltă a casei lor, ce rămăsese nefinalizată.

„Mai avem puțin și terminăm garajul. Albă ca Zăpada avea și ea nevoie de căsuța ei. Ne-am apucat să facem o grămadă de lucruri, precum și partea cealaltă a casei. Noi așa suntem, când ne apucăm, le facem pe toate”, a mai adăugat soțul prezentatoarei TV.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191