Gabriela Cristea, umilită în social media: „Ești o babă”. Ce a răspuns prezentatoarea de televiziune

Gabriela Cristea, umilită în social media: „Ești o babă”. Ce a răspuns prezentatoarea de televiziune

Gabriela Cristea face ce face și tot nu reuștește să mulțumească pe toată lumea. Mai în glumă, mai în serios, prezentatoarea de televiziune a fost aspru taxată pentru faptul că în ultimul timp s-a neglijat pe ea, după ce a postat în social media un clip video în care se observau rădăcinile crescute, semn că nu și-a mai vopsit părul de o perioadă bună de timp. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Recent, soția lui Tavi Clonda, a fost criticată pentru faptul că nu și-a mai vopsit părul și a lăsat la vedere firele albe, fiind comparată cu „o babă” pentru acest lucru. Gabriela Cristea a oferit și un răspuns, dând dovadă totodată de discreție și bun simț. 

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Vedetă sau nu, Gabriela Cristea nu are grijă doar de cariera ei, ci și de familia pe care o are împreună cu Tavi Clonda. Responsabilitățile de mamă și soție nu i-au mai permis acesteia să-și rezerve timp pentru propria persoană. 

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

În ciuda faptului că Gabriela Cristea și-a prioritizat sarcinile zilnice și s-a lăsat pe ea pe ultima sută de metri, acest lucru nu a fost deloc pe placul unui internaut care nu a ezitat să-i lase un comentariu poate nu rău intenționat, însă cu siguranță greșit exprimat, ce ar fi putut deranjat aproape orice femeie: „Du-te și vopsește-ți părul, că ești babă!”

Cu o atitudine în stilu-i caracteristic, Gabriela Cristea a oferit un răspuns împachetat frumos, fără a aduce vreo ofensă la adresa cuiva: 

„Toamna asta mi-am propus să am un pic mai multă grijă de mine. Și da, de mine, nu de familie, ci de mine personal. Pentru că, într-adevăr, m-am concentrat pe foarte multe lucruri: pe muncă în special, pe familie, pentru că știți că dacă nu ți-e bine acasă, lucrurile nu pot funcționa. Anul acesta mi-am propus să fiu prioritară pentru mine, și când spun anul acesta mă refer din septembrie încolo. Pentru că trebuie să mai fac câteva schimbări și să mă organizez în dezordinea pe care am creat-o și în haosul pe care l-am creat în ceea ce mă privește.”, a fost răspunsul oferit de prezentatoarea de televiziune. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191