Garcea s-a bronzat la bulgari! Unde și-a dus Mugur Mihăescu soția în vacanță

Garcea s-a bronzat la bulgari! Unde și-a dus Mugur Mihăescu soția în vacanță

Vacanța mare a ajuns la Balcic! Mugur Mihăescu alias Garcea (56 ani) s-a oprit pe litoralul bulgăresc împreună cu frumoasa lui soție.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Chiar dacă și-ar fi permis să meargă mult mai departe de casă, Garcea a optat pentru un resort de lux, foarte bine cotat în Bulgaria, așa că îndrăgitul actor și soția sa, Rodica, alături de care are o căsnicie fericită de peste 20 de ani, au optat sa stea astfel aproape de casă.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Garcea, relax pe litoralul bulgăresc! 

Mugur Mihăescu alias Garcea (56 ani) și soția sa s-au relaxat pe malul marii bulgărești mai exact într-un resort de 5 stele din Balcic. Garcea s-a bronzat și relaxat la piscină în compania frumoasei sale soții, iar comediantul a jucat și câteva partide de golf. Resortul este recunoscut pentru terenurile de golf impecabile și faptul că mulți politicieni și oameni de afaceri români și bogați își petrec timpul pe acolo, într-o oază de liniște și relaxare.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Și-a cunoscut soția în liceu

Rodica Mihăescu, soția lui Garcea, a fost mereu o prezență discretă. Cei doi soți  au fost colegi de liceu, acolo s-au și cunoscut prima dată, iar mai apoi a fost o întâmplare faptul că au dat amândoi la aceeași facultate. Se pare că relația lor a început însă abia după ce amândoi și-au terminat studiile și iată că a fost de bun augur pentru că după 25 de ani și mai bine ei sunt încă împreună  și au o fiică minunată.

Fiica lui Garcea, mândria tatălui

Garcea și soția lui au împreună o fiică de 24 de ani. Ivona a studiat la Londra, în Marea Britanie, acolo unde și lucrează în domeniul imobiliar, fiind pasionată și de limbile străine. Părinții ei sunt foarte mândrii de fata lor.

„Doresc să acord mai multă atenție familiei și comunității. La 55 de ani cât fac, pot să zic că m-am maturizat cât de cât. Eu i-am deschis fetei mele porțile educației, porțile bunului simț. Mai departe, cum își va așterne viața… E rândul fetei să-și aleagă singură drumul în viață. Cât zâmbește și e fericită. Nu știu ce a luat de la mine sau de la maică-sa, dar cert e că talentul pentru accente și limbi străine îl are chiar de la mine. Vorbește engleză ca o nativă. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară”, a povestit Mugur Mihăescu, la un moment dat, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191